.....

Inte klarar av kommentererna ? Tycker jag har svarat på precis allt. Mer du vill veta??

Haha så skratt retande, du törs inte säga vem då är så min blogg har blivit en chatt istället. Väldigt fegt måste jag säga att börja kommetera om mitt liv eftersom vi troligtvis känner varandra o du inte vågar säga det öga mot öga. Härligt att gömma sig bakom en data va?? Du är bra rapp i käften också, Så i verkligheten också eller?

För sista gången

Det här är det sist jag skriver om det här ör jag anser att folk inte har med det att göra.

Visst har du rätt, visa ensamstående pappor med heltids jobb klarar att ha sina barn hur bra som helt. Men dom gör ju det för dom vill? Tydligen står du inte Robin så pass nära att du känner till hans arbets situation.Om du visste kanske du skulle förstå på ett annat sätt. Men folk som inte vet kan jag förstå att dom reagerar dom du.
 Fast du kanske står Robin nära iallafall. Det kan ju inte jag veta.

 Men jag hade varit tacksam om du hade ringt eller sagt din kommentarer till mig.

 Men för att få lite klarhet i det här om att du säger att han inte får ha sin. Jag frågar honom varje dag om han vill ha sin son. I hopp om att han ska säga ja, åtminstonde för sin sons skull. Men det är den ena ursäkten efter den andra. Och jag blir besviken varje gång, och efter ett par gånger han har sagt nej så självklart blir jag tjurig.
Och det är vad du får till att vi är osams. Vilket vi faktiskt inte är.

 Tycker det är väldigt fegt av dig att inte säga vem du är eftersom här blir ja tvungen att sitta o skriva o dela med mig om saker som folk inte har att göra. Men det här är mitt sist inlägg om det här o kanske mitt sista inlägg över huvudtaget.

Vem Anna?

Törs du säga efternamn också eller ?!

Nu har du dit inlägg!!!

Det finns på www.papparobin.blogg.se       .. Hoppas du är nöjd!


Till dig som kommenterar

Tyvärr så får du nog vänta på inlägget från robin, för han valde yttligare en gång att inte ha sin son och är ute o partajar eller vad han nu styr med.

Svar på kommentar

Vore ju bra om du sa vem du var, men jag har pratat om det här med Robin så ikväll kommer ett inlägg i hans blogg där han kommer förklara. Att han inte har sin son så mycket beror helt och hållet på honom. Sköt dig själv och rå om ditt eget hus istället!!

Svar på kommentar

Det du inte vet något om har du inte med att göra vem du nu är!!


Nu börjar allt kännas bra igen

Är på riktigt bra humör idag känner jag. Hoppas bara det håller sig kvar.

Igår kom robin och hämtade alexander efter jobbet så han har haft honom inatt så han skötte allt det där med dagis och det känns väldigt bra att vi kan prata och börja hjälpas åt mer. Så får vi se hur dags han slutar idag så kanske han hämtar alexander och har honom igen. Men om det bara blir fram till kvällen över natten vet jag inte. Saknar min lilla kille iallafall. Har jätte svårt att sova när han inte är hos mig. Men hans pappa var nog riktigt lycklig över att få ha honom lite för sig själv.

Efter alexander blivit hämtad igår, kolla jag och mamma på film och åt mat och bara tog det lungt. Sen börja det plinga till i telefonen så då blev det att gå ut en sväng och ta ett bloss med en kompis som mamma och jag skjutsade hem sen. Sen åkte vi till min gudmor en sväng på fika och sen hem o fortsatte kolla på film. Sen bestod kvällen mest av sms:ande och film. Somna väl runt två tror jag. Blir så när man inte har sin lilla kille hemma.

Idag blev det sovmorgon till nio Riktigt skönt måste jag säga. Sen kom Daniel förbi på en kopp kaffe innan han skulle iväg. Vi gick samtidigt och jag fortsatte ner mot fiket för en kopp kaffe med farmor. Så nu är kusinen påväg hit hem till mamma och vill umgås lite.

Ikväll blir det att åka och handla med Farmor och Kjella. Sen får jag troligtvis ta bilen efter det så ska jag hämta Tesan ikväll.
Imorgon blir det Julbord hos Farmor med släkten :)

Så nu vet ni vad som händer i mitt liv iallafall. Sen får vi väl se om det kanske blir en promenix ikväll :)

oj vad länge sen

Har fått en önskan om att ja ska börja blogga igen o jag tror det räcker för att kanske börja igen. Men det är fortfarande svårt o veta vad man ska skriva. om man bara skriver om vad man gör om dagarna så ser man sakta men säkert hur folk slutar läsa. Jag är själv lika dan så. Det ska vara intressant det man läser om. Men det här blir nog ett sånt där tråkigt inlägg , but people , am back !

gick upp 7 i morse och lämna alex vid dagis kl 8, går inte i skolan just nu. mycket som har hänt som jag inte kan ta upp hör eftersom alla närstående inte vet än. Så jag är som ett kaos inombords. Är så overkligt. Har inte fattat riktigt än. Men vi visst ju att det här skulle hända så det kanske var bäst så. Efter helgen kan jag nog skriva vad det handlar om.

mamma är iväg o skjutsar mormor o håller på o styr så hon är inte hemma fören ikväll typ så det lär bli intressant att sitta här själv hela dagen.
Skulle egentligen fått besök då, men vilken total diss! Haha. Jobb är jobb o cash is king så är ganska förståligt . hehe.

är fortfarande singel o trivs med det. fast jag kan inte påstå att det är lätt. har ju spenderat nästan tre år med honom. mitt val att lämna honom är inte baserat på just den här tiden för den sista tiden har faktist varit väldigt bra. men sen är det alla andra saker som har satt så djupa sår att känslorna sakta börja tyna bort. visst hade jag kunnat kämpa emot o jobbat för att få känslorna att stanna kvar men det var då jag gjorde mitt val. ville aldrig såra honom med valet jag gjorde men för en gångs skull i mitt liv så tog jag ett beslut där jag satte mig själv i första hand. önskar honom aldrig något ont o hoppas han en dag förstår att det var bättre så här. för jag kommer inte tillbaka.

jaja nu ska jag ta ett bloss o fortsätta lyssna på musik för att hålla humöret uppe, o smsa som vanligt :P
bye bye

RSS 2.0