......

Tesan tog ut alexander på gården igår , hon tog fina bilder på honom:)





2 år tillsammans idag <3


Söndag

Jäsp ! usch så trött jag är . Var vaken länge igår o tittade på film. Alexander somnade tidigt o ville ju därför upp tidigt också. Robin ligger fortfarande o sover. Får väl se när han går upp. Igår blev det bara o ta det lugnt. Firade ante o sen var vi bara hemma. Alexander var ju hemma så :) Saknat min lilla plutt massor . Nu sitter han bredvid mig i soffan med flaskan.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tror jag skulle sola lite :) Kanske baka lite tyckte tesan. Får se om jag hittar ork till det. Nu är snart flaskan slut så nu blir det lek o bus:)

Bye

Lördag

Vilken jävla kväll igår, sjukt roligt tack alla för en jätte bra kväll :)
Idag blir det o hämta alexander sen vidare till micke o sandra o fira ante. Grattis ante, 14 år :)
Sen blir det väl bara lugnt antar jag. Är lite seg efter igår. Men det får man ta. Snart kommer robin med mat sen mysa lite innan vi åker o hämtar plutten . Skriver senare :)

Nya planer

Eftersom gårdagen blev som den blev så ändrade jag dagens planer. Blir utgång ikväll. Pratade med emma i morse o vi bestämde träff på stan för att köpa biljetter till ladies night ikväll på otten. Som är mellan 20 - 22 :) Öppnar sen som vanligt för alla. Endast tjejer mellan 20 - 22 ! Vet inte än vad jag ska ha på mig , har inte ens kunnat fixa nått här hemma för alexander sover middag först nu. Sen blir det hugos , dom ska tydligen ha gjort i ordning på ute platsen eller nått . Ska bli roligt.

Synd att det inte blev som planerat med känner mig så sviken. O ja du kunde ha gjort mycket mer. Jag hörde iallafall av mig tidigt o avbokade våra planer, så som du känner just nu. Så kände jag igår. Så trött o utmattad att jag grät när jag kom hem. Jag tänker inte känna skuld ikväll för att det blev som det blev. Jag tänker ha roligt när jag har barnvakt, så sällan som jag har det så.
 
Nu ska jag fixa lite hör hemma o göra mig i ordning :)

ändrade planer

saker o ting blir inte alltid som man planerat ... ska försöka äta nått snart o dricka lite kaffe , vad som händer sen vet jag inte. Handla lite kanske. Sola ?? Får se.

Möte, osv

Idag blir det fika med farmor, dom skulle någonstans imorgon så fick ta det idag istället. Sen har jag möte med skolan kl 10.00 . Alexander ska följa med för dom ville träffa honom. Måste bara lösa hur jag ska göra med vagnen eftersom det inte finns nån hiss :/ . Men det löser sig. Ska fika med farmor efter det o sen vidare till eneby o lilla söta dessie o baka bullar :D Undrar hur fan det kommer gå ?!
Haha, Baka muffins o små kakor o kladdkaka kan jag. O lite mer gott o blandat men han aldrig bakat bullar så jag hoppas dessie att du vet hur vi ska göra :P .

Idag kan jag inte lägga in några bilder från gårdagen då jag var väldigt dålig med att ta bilder för hade väl för roligt så glömde. Jag fick nått ryck vid lunch tid då det kändes som att väggarna börja komma närmare o kände att jag bara måste ut. Fick dessie o följa med till stan så vi kollade kläder o lite gott o blandat. VI hittade skor iallafall, Jag hitta två par o dessie hitta ett par. Skit snygga , blir nice nu i sommar :). Ja sen träffa vi på folk som slutade med röda kinder o skratt. Sen bestämde sig hjulet i vagnen att det inte ville vara med mer ! Så vi tänkte jaha , gör vi nu då ? Ner till clas ohlsson o köpte lagnings tejp så robin kunde fixa det hemma sen. Men sen kom jag på att jag hade ju ett reservhjul under vagnen o jag hade en pump som jag köpt på clas ohlsson för ett tag sen. Så vi satt på golvet utanför C.O , väktarna kolla konstiga på oss o ja. vi såg allmänt störda ut. Men pumpen funka inte, då gick vi inte o bad en kille om hjälp . Han gick o hämta en annan pump o plötsligt hade jag luft i hjulet. Sen sa han att jag fick den , plus mellan skillnaden på den andra pumpen när jag lämna tillbaka den utan kvitto ! Så fick med mig en ny pump hem och 40 kr. Inte illa. Men sen satt ventilen konstigt på hjulet på vagnen så det gick inte pumpa iallafall så slet loss helvetet o satte dit det nya :D
Fan jag kan jag med :P

Så ska försöka skriva sen efter vi hade bakat :) Nu ska jag vara social med alexander :)  See you later =)

Sol eller inte ?!

Verkar som väder inte själv vet vad det vill , Kommer lite sol sen moln o fram o tillbaks. Vill ha sol o sommar. Men det kommer nog snart hoppas jag. Nu tog våra bästa år slut så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har träningsvärk efter igår då jag var på gymmet en sväng. Min lärare var inte där så fick köra hela själv. Var mycket roligare att köra själv endå, Blev lite av en utmaning att se hur mycket man orka o när man skulle ge upp . Skulle gå upp till övervåningen o använda en maskin men det första jag fick se var en kille , stor som ett jävla hus! Muskler utav bara fan, så jag vände o gick. Alla var jätte stora där så känder inte så bra o gå upp. Kände mig utanför. Haha. Sen sola jag lite:) blev lite små brun , lite sexigt brun ;)  men det får ni ingen bild på , nej nej ;)

Idag vet jag inte vad som händer, kanske åka o handla. Vet inte vad robin har planerat. Kanske ska träffa dessie en sväng , vi får se . Behöver ha nya skor vet jag iallfall. Kanske kan åka o kolla på det idag , skulle vara roligt. Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Kanske skriver sen .
See you later :)

Tisdag

Nu har jag inte haft tid o skriva på en stund. Har glömt o skriva att  jag o dessie var på hagebycentrum i fredags o gjorde naglarna. Eller hade jag berättat om det? Äsch. Idag ska jag ha idrott som vanligt, så farmor o en kompis till henne kommer hit o har alexander. Han sover i stort sätt hela tiden när dom är här men vaknar han så måste ju någon vara här.Så nu håller jag på o tvättar som vanligt o diskat harjag med gjort , snart ska jag kolla på våra bästa år sen är det dags o åka. Igår blev det lugnt, dessie kom efter skolan . Sen åkte hon hem . När robin kom blev det mat, potatis köttbullar o brunsås o lingonsylt. Sen satte jag robin i arbete , han  fick bada alexander o efter igår är det alltid han som kommer få bada honom , alexander hade jätte roligt. Var kul o se faktist. Här kommer lite bilder , även en på jordgubbsmuffinsarna . Ingen fin bild för glömde ta direkt så fick ta fram ur kylen . Men här kommer den iallafall :)


Mina nya sommarmuffins :)


Leka i tältet är roligt. Synd bara att solen försvan när vi gick ut.


leka med tomt cigarett paket o barnsäker tändere , jätte kul !


Sötnos :)

Plask pappa , titta då. PLASK ! hehe


vatten i ögonen


plaska lite tid då säger pappa , hehe



efter denna bild tänkte alexander att han skulle prova o doppa huvudet i vattnet o han gjorde det mer än en gång , hehe puckot.

see you later !

Söndag

Snart ska vi börja med mat. Haft fin besök idag , Dessie , Fredde o Greken :) Vi bjöd på hembakade jordgubbsmuffins o kaffe. Hoppas muffinsarna vad godkända :) . Blir pomme o lövbiff idag. Vi hade inte en anning om vad vi var sugna på. Så det fick bli det , var väldigt länge sen . Sen blir det väl en film kanske, sov inte bra inatt så kanske går o lägger mig när alexander somnat.

Igår var det grillning i parken. Började inte så bra som vi ville o här är varför





Vi fick städa så vi kunde sitta någonstans. Fimpar , burkar , glas o allt bara låg slängt. Så vi fick städa först. Blev gansla fint efter med det har jag ingen bild på . Maten blev jätte god , sandra lyckades verkligen med köttet :) Men så hade vi ju inte riktigt tur med vädret då det kom några skurar med vad gjorde det då? Vi satt där med ett leende på läpparna o fortsatte o äta våran mat. Hehe. Alexander hade det mysigt i sitt tält vi hade med. Han somnade runt 7 o sov ca 2 timmar. Så det var jätte bra att vi hade det tältet, Tack morfar ! Här kommer lite bilder. Nu blir det o fixa lite käk, hungrig som satan .


Lek med kusin ante :)


Mera lek =)

Lek med grill locket, ( inte varmt eller använt överhuvud taget )


Micke =)


Sandra =) grill mästarn =)


Ante :)
Sen var kevin med, o freja. Lyckades inte få nån bild på dom efter som dom fixade ved hela tiden.
Kvällen slutade väl inte som jag ville men blev bra iallafall . Tack johan o emeli för skjutsen hem :)


Första

Ikväll blir det grillning i parken , den första . Brukar alltid bli bäst. O micke står för maten , har klarat mig ett år utan han grillning så äntligen . Blir väl lite bilder imorgon , nu ska vi börja packa o fixa lite . Hoppas på en kanon bra kväll o go mat.

Hej så länge =)

HAHAHAHA



Haha jag skrattar nästan så jag kissar på mig !!

.....

Idag han jag fikat med farmor , hon skulle iväg imorgon så vi tog fikan idag istället. Satt ute idag , var riktigt skönt. Alexander hade bara kort byxor på sig o lång ärmad tröja, strumpor o keps :) Blev en lång fika också men det var skönt o vara ute lite. Sen hemma blev det  mat för alexander. Sen en flaska nyss i då somna han. Så får jag lite tid för mig själv. Diska gjorde jag medans han åt o tvättar gör jag nu. Väntar på att maskinen ska bli klar så ska jag hänga upp tvätten o sen lägga i en maskin till. Tagit fram till mat har jag med gjort.
Vad ska vi hitta på idag då? Orkar nog inte göra nått annat än det vanliga. Nu ska jag fixa lite kaffe o sätta mig på balkongen tror jag. Om det finns lite sol där :) Sen ta en muffins till kaffet tror jag ;)

See you later !

mums !

Det här blev dagen sysselsättning :) Har även haft tid o tvättat håret , sminkat mig o diskat ett par gånger. O dammsugit. O nu håller jag på o tvättar, kom även på precis nu att jag har tvätt stugan också idag :P . Så blir o tvätta här hemma o i tvätt stugan senare. Får se om det blir o åka till city gross o coop idag. Om vi hinner med allt annars får det kanske bli imorgon. Sen blir det korvstroganof idag o då blir alexander glad. Nu ska jag förbereda lite för tvättstugan . see you later ;)








träningsvärk

aj mina lår ! var på idrotten igår, första gången på typ en månad. Har vart sjuk o aborten o massa sånt. Men det var härligt o komma tillbaka. Så idag blir det ingen timjan för mig. Alexander somna sent igår o vakna tidigt o nu sover han igen :S vet inte vad det är med honom så nu ska jag passa på o ta det lugnt o kolla på tv. kanske skriver senare :)

Lugn o ro

Så skönt ! Alexander sover o jag har fixat med allt medans han var vaken så har fixat mig själv nu o sitter o dricker en kopp kaffe:) Älskar min lilla kille:) Han slog huvudet i bordet förut så han hade ett rött streck i hela ansiktet , såg jätte söt ut. Han slutade gråta så fort jag lyfte upp honom , Sen somna han förut med huvudet på min mage. Som vanligt. Hehe. När han vaknar sen ska vi fortsätta fixa lite, dammsuga o damma lite. Funderar på vad man ska läga för mat idag också ?! Kanske dags o prova nått nytt ;) . Vad ska man hitta på sen då ? Inte roligt att bara sitta hemma när det är fint väder:/ Kanske kolla med dessie vad hon ska göra ? Vi får se kanske ringer henne efter skolan. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe o bara ta det lugnt.


Så härlig .


oj oj

Nu har jag inte skrivit på en stund , vet inte vad jag ska skriva heller. Kommer lite bilder istället :)










Bowlingen i tordags kväll :)





Här kommer en goding :)


Tankar

Ibland när jag sitter o tänker tillbaka så kan jag inte förstå hur jag kan ha varit sån jag varit. Hur otroligt korkad o dum jag vart. Hur många jag har sårat. Hur många jag fått tro bra om mig o sen har jag vänt på klacken o blivit motsatsen. Varit var jag inte som jag är nu för 4 år sen ? Åkte in på fyrby för jag kände mig vilsen o kände mig så jävla ensam. Dom tror att det funkar o prata med främlingar o andra vuxna . Ibland är det inget som hjälper förutom tid. Tid var inget jag hade när jag var liten, jag hade alltid fullt upp med att ta hand om mamma o lilla syster. skolan hade jag heller inte tid till heller. och jag tror den tiden , gjorde mig sån som jag var för 4 år sen. Jag fick aldrig vara barn.
Men jag kan inte heller säga att jag ångrar alls som hänt. Allt jag gjort. För det har gjort så att jag är den jag är idag, önskar bara jag hade visat den här sidan av mig själv för länge sen. Så kanske jag inte hade förlorat visa vänner eller liksom, ja. Blir bara frustrerad. Arg på mig själv. Idag känns det som att folk tar mig lite för givet. Tror att det inte finns en djupare sida av mig. Det rör sig mycket i mitt lilla huvud. Diska , städa , ta hand om barn är min vardag. Men jag börjar undra vem jag är när jag inte håller på med det. Hur jag är själv som person o vad jag vill med livet. Jag är så van att saker är likadant hela tiden , om man bara skulle skaka om min värld lite , vad skulle hända då? Hur skulle det se ut? Hur skulle jag må ? Och vad hade hänt om jag inte gjort saker som jag gjort ?
Det är säkert ingen som fattar ett skit av vad jag skriver om , ni tycker säkert bara jag är korkad. Så jag får väl avrunda lite nu. Ska inte gräva för djupt i skallen på mig heller. Visa saker är bra o hålla för sig själv. 

Nu om lite annat då, Innan kl 10 hade jag fått ett sms av min lilla syster som ville komma hit så nu har vi diskat o fixat lite. Alexander sover o nu ska hon ha datorn. Jag ska måla naglarna o vara lite egoist! See you later!

http://www.youtube.com/watch?v=Xlat40HvNPQ Dagens låt :)


Vara hemma eller timjan ??

Vet inte vad det är med mig, dom senaste dagarna. Jag orkar inte göra någonting! Skäller på robin var 5 min typ . Är tjurskallig o bara allmänt jobbig. Men jag har ont också och sover inte som jag ska. Börjar känna mig ganska slut i kroppen. Springer fram o tillsbaks med alexander . Lyfter honom upp och ner. Plockar fram saker , städar undan. Diskar , fixar mat . Det håller på så non stop ! Blir tokig till slut. Idag kan jag inte bestämma mig om jag ska till timjan eller inte? Har jätte ont men det skulle vara kul o komma ut lite. Men klarar inte av o sitta o sjunga för barnen o prata om ett ämne som står på ett papper. Jag blir nog hemma tror  jag. Vill inte förstöra dom andras dag genom o vara gnällig o tvär. Skriver senare , alexander vill ha flaska o jag ska nog göra lite kaffe. Uppdaterar senare, see you later !

Varmt!

Idag när jag vakna , tänkte jag bara : neeej! fan vad varmt. Visst älskar jag sommaren o sol o värme men när man haft solen i sovrummet ett par timmar så  blir det som en bastu. Men jag fick sova länge idag iallafall. Till halv 9 :) Nu tänker väl fort , vadå sovmorgon ? Kallar du det sov morgon, haha ja för mig är det de. Igår somna han inte fören efter klockan 22 . Han somnade i soffan efter kl 4 igår så det var väl därför han var så pigg. Vi skulle ju egentligen åkt till media market o kollar på en ny telefon till mig men hade pratat med lilla syster o hon ville följa med i helgen o titta så hon hade nått o se fram emot eftersom hon o mamma typ aldrig hittar på nått.
Vilket jag tycker är jävligt synd. Det kostar inget o gå till parken bara ut o gå :S . Så jag väntar med o kolla på telefon tills hon kommer.
Robin kom hem sent igår iallafall , dom hade fått punktering på bilen o hade ingen domkraft , Haha. Klant arslen :P Men det löste sig. När han väl kommmit hem så mummla han nått om att han var hungrig o skulle ta en bit kladdkakka innan maten. Fast bara en jätte liten bit kvar, den var så jävla god att jag inte kunde motstå. men nu har jag handlat hem så jag kan göra en ny åt honom :P
Jag gjorde pannkaks smeten o han fick steka. Alexander vaknade o var jätte hungrig så en halv pannkaka fick han i sig men det tog över 30 minuter. Sen blev det väl som vanligt, robin satt vid datorn o jag kolla på tv o badade alexander o försökte göra lite matte men det bara stod still i huvudet på mig så kunde inte göra nått. ska försöka lite idag igen. Sen skulle jag ha träffat sandra efter alexander somnat men klockan blev så mycket o behövde sova. Robin var ju hemma så jag hade ju kunnat gått bort men kändes fel också o gå efter alexander somnat på kvällen.

Här kommer lite bilder på alexander vid lunchen, han börjar bli dukitig på att äta själv :D o en tom snusdosa i handen som vanligt:P









Svar på kommentar

Sarah om( fortsättningen ).
Känner man att man inte har tid eller klarar av det är det snällare att göra abort än att adoptera bort det.
Jag fick missfall...och fy helvete vad blod det var hela tiden. blödde konstant i två veckor och mindre dom andra två, så förstår vad du menar.

Svar : Jag blöder typ ingenting nu :S Är mindre än en vanlig mens.

fortsättningen

I fredags var jag o fikade med farmor som vanligt, även om jag kände att det bara snurra i  huvudet för alla tänker på om jag gjort rätt val eller fel. Började kännas lite som jag hade små värkar. men det är väl normalt tänkte jag. men lite orolig var jag iallafall .efter fikan åkte jag upp till dessie o tog en kaffe o lät alexander busa av sig lite. hon har ju alltid så mycket o göra o jag med så det blir så sällan vi ses så tänkte att det var min tur att åka till henne. fick många bra kommentarar om min nya frisyr :) men kunde vara tyst längre , berättade att jag hade ont o till slut var jag tvungen o ta en panodil. blev bättre en liten stund. sen gick jag vidare till ica o handlade o sen bort till farmor . blev kvar en stund på kaffe igen hehe o sen skulle jag till spårvagnen o när jag väntade såg jag robin svänga in i centrum sen hoppa han ut bilen o vinka dit mig o alex. så vi fick åka arbetsbil hem.
Hemma sen duschade robin o då ringde telefonen , det var jalco som undra om han o han trevliga tjej kunde komma på en snabb kaffe. visst sa ja men tanker var , jag vill inte ha mer kaffe !så efter dom kommit o jag hade fixat kaffe ringde robins syster o undra om hon fick komma . då börja jag känna mig stressad, hade ju köpt mat så vi kunde lämna det till micke för vi skulle äta där o han skulle göra maten. men det var trevligt o träffa tjockisen :) ( gravida anna ) . Jalco o emeli åkte, sen kom robins pappa o hämtade anna . o då snabba vi oss på o drog bort till micke . o innan anna kom var jag tvungen o ta en panodil för det gjort ont. borta hos micke sen blev det god mat men hade endå ont så kvällen blev inte så bra som jag ville. precis efter vi hade ätit när jag reser mig upp känns det konstig o jag säger till micke. det känns som jag blöder. han tar alexander åt mig så jag kan kolla. o visst gjorde jag det. men det var väl inte så farligt . var bara lite o dom sa att man kunde få en liten blödning. senare sen åkte vi hem. robin somna på soffan fast han var orolig för att jag blödde o hade sagt att han skulle sova bredvid mig fall det skulle bli nått. jag sövde alexander o la en handduk i sängen för säkerhetens skull. O bra var det !! Vaknar kl 1 o känner att jag blött igenom o det hade kommit lite på handduken. men det har väl hänt alla när man har mens , dom första dagarna när det kommer så mycket. så gick upp o byte trosor o så. sen gick jag o la mig igen . vaknar vid 3 igen o då har jag blött igenom igen. fan ska man blöda såhär mycke. tänkte jag. vafan likson byta kläder igen o gå o lägga sig , la utligare en handduk fast under lakanet den här gången.
sen vaknar jag flera gånger till men har inte blött igenom då.
sen strax innan halv 6!
Tänker jag för att vara smart så går jag upp o byter iaf. O när jag reser mig så känner jag oj då, fick sträcka mig efter en liten handduk o hålla under mig. är som att jag står o pissar blod.
helevete säger jag åt mig själv.
går in till toan o försöker få bort allt blodo sen tgar jag på mig rena kläder igen. ren binda o allt. går till vardagsrummet o känner hur det bara forsar blod i trosorna så jag stor tjuter o väcker robin o säger att det bara pissar blod o att han måste gå in till alexander för jag måste in i duschen.
okej säger han o går in . o när han ser handdduken jag haft under mig, där jag restemig. där allt blod kom så säger han fyfan vad blod.
vet inte vad för bilder som dök upp i hans huvud just då.
jag gick in i duschen. fullt av klumpar i mina trosor o blod som rinner längs mina ben. startar vattnet. o det bara fortsätter o rinna blod o det kommer klumpar o sen kommer det i omgångar som att jag bara pissar blod fast jag inte pissar.
har aldrig sett så mycket blod någonsin. inte ens på film. står kvar i ca 20 min. börjar känna min kallsvettig o yr. o
det brukar inte betyda nått bra . sen kom jag på . hade inte med mig några rena kläder in till toan så försökte ropa till robin , tyst så alexander  inte vakna. men han hörde inte. så fick hålla papper under mig medans jag gick o hämta , sen gick jag in o prata med honom .
så tänkte jag att såhär ska det inte vara. så jag tog telefonen o ringde till gyn , dom på kvinnnokliniken hade sagt att var det nått kunde jag ringa dit o att det var  alltid någon som svarade dygnet runt.
Så jag ringde o fick prata med en , som var faktist väldigt trevligt. Hon blev orolig . Jag berättade att jag klev ur duschen ca 4 min innan jag ringde o att trosorna var fulla igen. Hon ställde mer frågor o sa att hon tyckte jag skulle komma upp så fort som möjligt. Sa att det kunde ta tid eftersom robin fortfarande låg i sängen o alexander sov. fortast möjliga sa hon annars måste vi skicka en ambulans om det inte avtar.
Vi la på o jag fick byta trosor o allt igen. väckte robin o sa att han fick piggna till för vi skulle till sjukan. så fort vi fått tag i micke o sandra så åkte vi o lämnade alexander o åkte vidare till sjukhuset. fick träffa en sköterska som tog blodprov o sen fick vi sitta ner o vänta på en läkare , dom sa att det kunde ta tid men inom 5 min kom läkaren. vi fick följa med till ett undersöknings rum o då var det dags för undersökning o då skicka jag ut robin som vanligt . stakarn fick bara sitta o vänta. hon gjorde ultraljud o jag på peka att det är idiotiskt o ha vita kläder på sig i sitt jobb. hon håll med. sen var det klart o jag frågade vad hon sett. hon sa att hon inte såg nått foster men det kan finnas blod o hinnor kvar. blödningen gav efter innan vi åkte hemifrån. men dom tyckte jag skulle vara kvar o ta tabletterna så livmodern skulle dra ihop sig. Så robin stannade med mig en timme sen åkte han hem o tog hand om alla blodiga kläder som låt i handfaten o spola av duschen då det var blodstänk på väggar o allt. även överdraget på madrassen. var kvar i några timmar sen fick jag åka hem .
Jag vet att alla inte tycker abort är nått man ska göra o jag vill gärna veta om nån tycker jag har gjort nått fel. Men det här är min berättelse om vad som hände mig. Så missfall är inte så lätt som andra berättar om. Det här är verkligheten. Tack alla ni som vetat om det här o stått vid min sida <3

blir ett långt inlägg idag

Nu känner jag att jag kan berätta vad det är som hänt. Bara ett få tal som vetat. Två dagar innan alexanders födelsedag, alexxander fyller den 17e så alltså den 15e. Skulle jag få min mens men tyckte nånting kändes konstigt. Så jag köpte ett test i smyg för robin o tog det innan han kom hem. Jag tänkte som vanligt * äsch, det kommer inte visa nått , jag är bara nojig * jag la ifrån mig testet o satte mig vid datorn 2 minuter. Sen är man ju så nyfiken att jag var bara tvungen o små kika lite, ETT PLUS !! Shit, det var posetivt. Tänkte väl inte mer på det men efter 4 timmar börja jag tänka lite igen. Fan det kan inte stämma. Så jag tog ett till .
Det visade posetivt inom en minut. Då kom tårarna.  Men jag fick ta mig själv i kragen för klockan var snart halv 5 så robin var snart hemma. Försökte komma på ett bra sätt o säga det på men kom inte på nått. När han kom hem väntade jag en stund , vi gjorde oss klara för att åka o köpa present till alexander. Hade fortfarande inte kommit på nått sätt o säga det på så jag sa
* vi måste egentligen prata nu innan vi åker men vet inte vad jag ska säga så öppna min väska *
 i min väska hittade han båda testen som visade posetivt , ingen av oss kunde hålla oss för skratt men det var inget glädje skratt. Ingen visste hur vi skulle reagera. Vi hade ju annat o göra så vi pratade först på kvällen efter alexander somnat. Tog inte lång tid innan vi sagt vad vi ville. Det är fel tillfälle, robin o dom har precis fått mer arbete , jag har precis börjat skolan efter många möten , telefonsamtal m.m . Det skulle inte funka med ekonomin heller. Dagen efter ringde jag kvinnokliniken, o fick en tid. Fick en tid den 23e kl 10 . Fick dessie o följa med mig . Men när vi kommer upp så har nån slarvat o inte lagt in mig i datorn så jag fick inte göra undersökningen. Fick en ny tid , den 28. Denna gång kunde dessie inte följa med då hon hade nationella prov i skolan.
Men jag hade en snäll sköterska bredvid mig som höll alexander medans dom gjorde det vaginala ultraljudet för o se omm jag var gravid.
O det var jag! Då kom choken lite smygande fram men det blev ju inte bättre, efter undersökningen luktar hon som gjort undersöknigen på handsken som hon haft just där , i mig . fan sysslar hon med. Sen ber hon sköterskan som håller alex o lukta o hon nickar . Då måste dom ta ett prov för nånting. Då hände det som jag redan skrivit om, när jag höll på att svimma. Jag blev ju så nervös , o precis innan så sa hon att jag faktist blödde lite. Det var då jag höll på att svimma. Provet var för nån bakterie som man har där nere som kan få för höga värden när man är gravid.
O det var det som hade hänt. Så fick ta tabletter för det innan jag kunde göra aborten. O jag var i vecka 7 . 6+5 sa dom.
I torsdags skrev jag ju att alexander var hos micke , så medans han var där åkte jag upp till sjukhuset o tog den första tabletter. Kändes skit. Hade ju varit mysigt med en till . Men bara synd att det var fel tillfälle.  Sen var jag o klippte mig men det såg ni på inlägget.  Usch vill inte börja skriva om resten. Kommer ett inlägg senare om det som hände sen. blir lite mycket o läsa för er annars. kommentera gärna .

Söndag

Idag ska vi bara ta det lugnt, robin har städat lite o så tvättar vi. alexander är jätte jobbig men han sover just nu så vi kollar på film. Sen blir det mat :) Glömde säga grattis igår till dessies pappa , så Grattis :) ! Har  börja fundera på en ny telefon , men vet inte riktigt vad jag vill ha , nån som har ett bra förslag ? Tycker ju om sony ericsson , men kanske är dags för nått nytt. O ett stort tack till min älskling som har städat o fixat massor idag, o även igår fick han hålla på. medans jag var på sjukhuset. funderar på om man ska göra en paj ikväll med vet inte vad för paj jag är sugen på , men blir nog nått gott. nu ska jag fortsätta kolla på film o mysa med älskling:)

nu är det över

nu är det klart. hoppas jag. är hemma nu igen , natten var inte rolig. blev en sväng till sjukan i morse så vi lämnade alex hos micke o sandra. han är där fortfarande , har precis duschat o ska fixa lite sen ska vi dit o äta. är inte på humör för o skriva så mycke . kan skriva lite mer imorgon o berätta när jag är redo. nu vill jag umgås med min älskling innan vi ska städa o fixa lite. ha det bäst . hej.

nya frillan :)

Idag är det fika med farmor som vanligt. Just nu försöker jag hålla alexander vaken så skriver inte mycket. Ikväll blir det mat o mys hemma hos micke o sandra :) Här kommer en bild på frillan :)




Blev det bra eller vad tycker ni ?

Tankar

Vill bara hoppa över den här dagen. Men endå inte . Måste göra det här. Men ska försöka hitta nån som kan ha alexander medans jag klipper mig. Så klippa sig idag är posetivt iallfall. Och nu har jag fixat barnvakt :) Farbror micke ställer upp, som alltid :) super farbrorn :P . Men nu ska vi göra oss klara för att åka . Hej så länge:)

härligt :D

Alexander vakna strax efter jag skrev förut o så gick vi o handla o sen fick han mat o så har vi lekt lite o så somna han på min mage som vanligt. är skönt o få lite tid för sig själv. har börjat fundera på vad jag vill göra med mitt liv. vill inte bara vara hemma . vill jobba o ta med min son till djurparken o sånt. bli lite mer , fan vet inte. vill bara göra nått med mitt liv. känns som att det är samma sak varje dag , ska kolla om jag inte ska klippa mig i morgon o be sandra färga mitt hår. vill ha lite förändring . get some style ! ser så mammig ut, men en jävligt bra mamma måste jag säga. tycker nån nått annat så säg det. jag försöker se saker från andras perspektiv också . jag kanske inte känner själv att nått jag gör är fel men kanske märker det sen. jag är nog mest för snäll tror jag. bär på honom hela tiden. o såna saker. men han är mmin enda o första så liksom.love my baby<3
Sandra har åkt nu , hon drog vid 2 . hon skulle träffa nån kompis på stan men det gör inget , skänt o vara själv lite med innan robin kommer hem. blir väl att han ska duscha när han kommer o ska vi försöka äta vid 5 så vi får in runtinerna nu igen när alexander varit sjuk så har han fått flaska bara han har pipit. men nu är det slut med det. Måste bara säga att jag älskar min karl ! Även om allt känns skit ibland så kommer han endå hem varje dag, inte ute o festar eller så. går upp varje morgon vid en tid som en annan skulle bli galen på för att åka o jobba. måste kännas skit o vara enda inkomsten. vara den som måste åka o jobba för att vi ska ha nån mat på bordeet o tak över huvudet. det ska han ha ett stort plus för+ !   nu ska jag sluta skriva o kolla på tv lite innan alex vaknar igen , hej så länge  :)

jahopp

halloj ! idag mår vi bättre men halsen är fortfarande inte som den ska så det blir ingen idrott . Sandra är här o dricker kaffe o kollar på tv. Alexander sover så när han vaknar blir det lunch för honom sen ska jag iväg o handla lite pålägg för osten hade inte den gula färg jag ville förut , haha. sen blir det väl städa o diska o tvätta som vanligt :P  ska försöka göra lite matte idag kanske , så jag kan lämna in dom första uppgifterna. nej nu tänker jag inte skriva mer vet inte vad jag ska skriva o så vaknar nog alex snart vill ta det lugnt lite , hej så länge =)

sjuka

nu ska jag försöka skriva. har bara en hand just nu , alex ligger på andra ska se om jag kan ta mig loss :P så hehe . det var inte populärt att dra bort armen menn tror han somna om nu. jao vad ska jag skriva då ? skrev väl inget inlägg i lördags så skriver lite om det . vi var ju barnlediga i fredags så vi hämtade alexander skapligt i lördags. runt 1. han hade varit hos arne o carina o följt med dom o grillat o haft trevligt. när vi kom hem sen så var det dags för alexander o sova men när han vakna , poff 39 i feber. inte roligt alls . sen kom johan hit , sen micke o moa. robin o dom satt o snakca lite skit o drack några öl. micke var tvungen o gå tidigt för saandra hade huvudvärk o han hade ingen nyckel så han gick tidigt. johan gick efter 11. robin somna på soffan o jag o alex sov i sängen. börjar bli van att han sover på soffan men har frågat varför men det har inte med mig o göra säger han iallafall. är väl så att han vaknar o har lättare o somna om på natten om han kan kolla på tv. sen igår söndag, alexander blev bättre vid luchen så vi gick o handla o lite så. robin gjorde potatis kokt falukorv o pepperrot sås igår , jag är förkyld kände ingen smak men det brukar vara gott. alexander tyckte inte om det iallafall hehe. sen idag då, alex vakna vid 5 , hur varm som hellst. 40.4 hade han i feber . han bråkade inte ens när det gällde alvedonen . han slörpla i sig allt o ville ha med men hehe nae det fick han inte. nu ligger han bredvid mig o vilar så ska vi se om febern går ner så vi kan äta frukost , börjar bli hungrig. robin ringde o sa att han glömde kaffe muggen så det fanns kaffe åt mig i köket :P men blir nog te för mig idag, har knappt nån röst så det är svårt o trösta alex när han gråter för jag vill inte prata så mycke att jag tappar rösten. blir inte  febern bättre får det bli vårdcentralen sen. nu ska jag försöka dricka lite te o vila så jag orkar idag. kanske skriver sen o lägger in en bild på oss :P hej så länge :) 


RSS 2.0