.....

Det gick hur bra som hellst idag, känner nu att jag inte har nått att oroa mig för. Dom var jätte trevliga dom som kom hit o redan efter halva samtalet så var det grönt. Vilken tur att dom var så trevliga också, men har ju alltid haft oturen annars o få träffa dom värsta som bara vill göra livet surt för andra när dom själva är olyckliga o ensamma. Men inte dom här inte.

Just nu ligger alexander o sover o jag funderar på att vila en stund eller om jag ska äta nått. Robin städa ju utav bara f*n igår fast det inte var så stökigt , så jag har typ inget o göra. Orkar ingenting heller. Mensvärken har gått över iallfall men blir ju trött av att ha det med. Fick veta också att robin kanske måste jobba i helgen så blir väl full rulle hela tiden. Vet inte fortfarande hur jag ska göra med barnvakt till alexander. Han blir hämtad rumt 17 på fredag, o då vill dom att vi ska hämta honom mellan 13-14 typ på lördagen, men nu är det så att jag har handledarutbildningen till 14 o sen jobbar ju kanske robin så hur ska det gå ihop sig?? Då kan vi ju inte åka o hämta honom. Vet inte hur det jag ska göra men hoppas det löser sig snart. Glömde bort att jag skulle träffa noomi idag med vid 10.30. Har inte hennes nummer så kunde inte ringa o förklara varför jag inte kom o säga att jag var dubbelbokad o inte kunde avboka det andra.

Nu ska jag bara ligga här i sängen o ta det lugnt. Hej så länge.

nervös

Igår inträffade min värsta mardröm , eller alla mammors mardröm. Inte den västa då det är ju såklart att förlora sina barn. Men efter telefon samtalet igår grät jag inte bara för att jag blev ledsen utan även för att jag var arg o sårad. Det känns som att nån dommare som är x10 min storlek ståt övanför mig i slagit sin klubba i huvudet på mig. Som en stämpel att jag är en dålig mamma. Så känns det. Är jag en dålig mamma ?

Och som pricket över i:et så har jag mens värk idag också ifall alla ville veta det, intressant o lära om det eller hur. Första sen innan alexander föddes så ni kan ju försöka tänka er den smärtan. Jätte kul. Nu

Nu ska jag väcka alexander tror jag om han inte vaknar själv nu som han ligger o vänder. Sen blir det frukost o kaffe o en ALVEDON ! Hej så länge .


La la la


undrar...

har bakat frasgodis nu o så nu sitter jag o funderar lite. alexander äter dåligt tycker jag. snart är det en vecka sen vi slutade med flaska o nu får vi istället tvinga i honom mat känns det som. han fick en skål med makaroner o falukorv igår, det slängde han ner på golvet o bara skrek. samma sak idag när jag värmde mat åt honom , han ville bara ha några bitar med falukorv som jag fick lura i honom medans jag gav honom nått o leka med, sen slängde han ut maten på bordet o vägra äta  mer. han vill inte dricka nått heller. yoghurt i flaskan har funkat ibland men oftast inte. Är det jag som gör något fel?


Ny vecka

Veckan börja väl lite dåligt tycker jag. Robin väckte mig i morse o sa att han inte mådde bra o råd frågade mig hur han skulle göra idag med jobb o allt. Då frågade jag om han hade feber o svaret blev såklart ; ja. Då blev svaret tillbaka att jag tycker inte man går till jobbet med feber o sen om man inte känner sig bra. Efter det somna jag om o hittade sedan robin i vardagsrummet på soffan när jag o alex gått upp. Nu mår han väl lite bättre, ligger o sover nu igen. Har fått i honom lite kaffe o han har duschat o haft alexander medans jag har duschat. Får väl se hur han mår senare. Snart ska det bakas lite frasgodis tänkte jag. Om jag hittar ork till det. just nu sitter jag här i soffan o glor med en kopp kaffe o väntar på att tvättmaskin ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten o sen är det väl dags för alexander o vakna:) hoppas han är på bättre humör då! vi har varit osams hela morgonen o han vill inte äta , eller vara på golvet o leka . så känner i nacken o ryggen nu att jag har burit honom för mycket.

igår fick vi lite besök av billy o lilla theo. grabbarna tog en varsin öl , billy drack inte ens upp sin så honom  gav jag cola istället. Mina frasgodisar var väldigt populära iallafall:) när billy o theo gått hem glömde dom cigaretter o blöjor som dom fått av oss , så robin knalla upp med det till dom. billy fick även dom sista frasgodisarna:) men theos nalle blev kvar så den skulle dom komma o hämta idag.

Nu orkar jag inte skriva med , har jätte ont i nacken så måste lägga mig ner en stund. Hej på en stund =)


Midsommar i östra ryd =)



Gick till kyrkan där det var lite midsommar firande.


Och en massa folk.


Riktigt varmt , men alex trivdes:)

Sen satt vi på tomten o vänta på att grillen skulle bli varm.


Alexander fick sin egen mat , o mattan hade vi självklart med oss =)

Thomas(robins pappa), anna (robins syster) ,Kalle (annas kille)

Alexander älskade studsmattan :D


thomas inspekterar :P


o robin  leker av sig lite :P



Blev en jätte mysig dag/kväll. Till käk blev det grillad oxfele , potatissallad o sallad. fick även senare sällskap av kalles*styvfar* , sen blev det kubb . Sen blev det kallt då bjöds det på jordgubbar o grädde inne. Åkte hem runt 21.30 o vi somna som stockar i sängen vid 23.30 . Tack för en jätte bra kväll :)


Glad midsommar :)

Nu har vi varit iväg o handlat o fixat lite. Alexander sover middag o robin ligger o vilar i soffan. Känner mig jätte stressad. Har massor att göra. Vi ska hämta kalle kl 3 i hageby sen bär det av till östra ryd :) Hoppas på att vädret vill som vi idag , massa sol . Börjar se lite grått ut. Nu ska jag kolla lite på tv o vila.
Glad midsommar på er alla =)


Jag är nog bäst!

Yes, jag har klarat en hel dag nu. Alexander har varit utan ersättning nu sen i går morse. Så imorgon blir det o slänga det sista vi har så fortsätter vi som vi gör nu. Var hos farmor förut efter robin kom hem från jobbet , blev ett dopp i poolen o fika :) Trevligt:) Även alex bada med han tyckte det var kallt fast det nästan vad 29 grader i vattnet. Robin badade aldrig, han kände inte för det sa han. Alex somna så fort vi kom hem så vi köpa mat från pizzerian o passa på o äta lite medans han sov. sen vakna han ju igår o var lite gnällig så vi har hållt på för fullt för o hålla honom syselsatt. Robin somna i soffan för en stund sedan o alex somna med efter mycke om o men. Nu ska jag nog med krama kudden , imorgon blir det ut till östra ryd i grilla :) Så får se om man hinner med någon uppdatering. Ha det så länge o glad midsommar på er alla :D

hot hot hot

Fy vad varmt det är , men ska väl inte klaga. bättre än 30 cm snö o iskallt. Alex har varit utan ersättning ään så länge. Bara fått vatten o saft. Så jag är nöjd. Äter gör han som han ska med. Även om det är så varmt. Funderar på taccos idag. Robin får ju lön så det ska vi nog kunna äta tror jag. Bada skulle ju inte heller vara fel! Men nu ska vi fortsätta leka o vänta på att robin kommer hem.

Torsdag

Blir o fika med farmor idag då det är midsommar imorgon . För ovanlighetens skull så följer lilla syster med. Konstigt nog vakna alexander vid 04.50 i morse o bara skrek. Fick stå o gunga honom i ca 30 min till jag kunde lägga ner honom , då var det ju dags för robin o gå upp så då vakna alex igen. Så vi höll robin sällskap på morgonen innan han åkte till jobbet, strax innan robin åkte så gick vi in till sängen o somna om o sov till 8. Sovmorgon ibland vore ju inte fel, inte heller lite avlastning om dagarna men det är väl sånt jag får drömma om.


oops

Glömde skriva det att alexander faktist har gått upp i vikt på mindre än en vecka så har jag fått upp honom från 9350 till 9820 :) Ska väga honom nästa vecka också o hoppas han har gått upp till 10 kg :)

Fan vad jag är bra !

Eftersom ingen annan säger det så säger jag det till mig själv, *fan pillan vad bra du är ! * Som ni redan vet så gick ju inte alexander upp i vikt o dom sa åt mig att det var dags att sluta med ersättningen. Så från att få hur många flaskor sen hellt om dagen för att han var *sugen* till att ha fått en flaska idag. Och då med bara 2 mått vilket blir väldigt lite , om jag inte minns fel så kan man inte göra mindre. Imorgon blir det nog ingen flaska , ska se om jag klarar det. Önska mig lycka till :) !


Nya katten :)

Våran lilla miona. Hon är 3 år gammal o har bott hos robins syster förut men behövde nytt hem så vi fick henne:)


Tack Emelie :)

För att du har gjort min blogg jätte fin :) Måste få komma hem till dig nån dag så du får lära mig lite :)

Ursäkta röran

Blogg under ombyggnad, inlägg får bli senare när allt är klart o funkar som det ska.

dålig uppdatering

det är jobbigt o se o veta hur dåligt du mår, jag försöker ge dig tid o den lugn o ro du behöver. men då blir det jag som får göra allt o jag har inte den orken. o nu när du kanske inser att det jag gjorde var för att jag älskar dig o bryr mig om dig , o också din familj så kanske det blir bättre. jag vet inte om du var så snäll o hjälpsam igår för att du hade dåligt samvete eller om det verkligen är du. men du är alltid en 10 poängare i mina ögon. bakom muren du har byggt för att ingen ska komma dig för nära så kanske du äntligen släppt in mig o visat vem du verkligen är. för den du var i lördags var inte du, inte den jag känner. det var all ilska du hade inom dig. allt du hållit inom dig under en lång tid. o jag vet att det är så du funkerar så jag hoppas att alla som var inblandade förstår att det egentligen inte hade med dom att göra. kan inte lova att det jag säger är sant med det är var jag tror. vi är många som mår dåligt efter det som hände för lite över 1 år sen , då crille valde att lämna oss. han var trött på sitt sätt o leva o enligt mig är inte så har vi inte ändrat oss särskilt mycket. vi gör bara samma saker om o om igen. vi måste ändra oss. innan fler av oss bestämmer att ge sig av. fokusera på det som är viktigast i våra liv o börja om men endå inte glömma. ibland måste man bara stanna upp o försöka se på sig själv, försöka se hur alla andra ser en. om det vi gör är rätt eller fel. jag tänker avrunda här nu, kommer annars bara fortsätta o då blir det ett jätte långt inlägg o det orkar jag inte.


full fart

Idag har vi lekt o busat massor. Sprungit fram o tillbaka i hela lägenheten o styr o ställt.

Var på bvc förut idag o mätte o vägde alexander. Längden såg bra ut men han har fortfarande inte gått upp i vikt. Så nu tillägger vi mer fett i hans mat o ska sluta med ersättningen helt. Önska mig lycka till.
Det är ju inte så att han inte får mat om dagarna utan han äter typ hela tiden.
Men han rör ju på sig också väldigt mycket, så får se hur hans vikt är om 2 veckor då jag ska tillbaka men då ska jag bara lämna en lapp på hennes dörr med hans vikt o väga honom utanför.
 Var faktist mitt förslag så ni inte tror hon ville boka in en tid.
Nu börjar det bli dags o stänga ner för nu börjar ögonen åka ihop. Hoppas jag kan somna o får sova inatt så inte alexander vaknar o börjar bråka. Men sånt som märks . Nu säger jag godnatt .


Onsdagsgruppen

Idag var sista gången för onsdags gruppen , våra barn håller på o bli stora o det är dags för en ny grupp snart.
Tack för många, många underbara träffar, ny vänskap o jag hoppas vi fortsätter träffas !
Bästa onsdagsgruppen, EVER! <3


Tyvärr är emelie o tvilling pojkarna inte med på bilden eftersom dom var magsjuka :(


Alexanders rum

Har ju inte visat så mycket av våran lägenhet o just nu är det lite stökigt men ska försöka få upp lite bilder i veckan. Det har tagit oss (mig) nästan ett år o få färdigt alexanders rum men när tesan var här sparka vi oss själva i arslet o fixa i ordning o så här ser det ut :)




tisdag

Vad har man gjort idag då ? Jo gick upp samtidigt som robin , ca 05 alltså. Hans ny datorn kom så fick försöka förklara för killen vart vi bodde gick sådär. Men han hittade tillslut . Så nu har robin sin nya dator som står i hallen o jag lovar att han längtar hem ;D . Efter det åkte jag o alex upp till eneby o köpte babysemp , har varit slut på tempo dom senaste 2 dagarna. Träffade jimmy precis innan det. Sen hem o bakade chokladbollar :) Vad som mer idag vet jag inte. Men såhär såg det ut när alexander o jag bakade chokladbollar :)




Svårt!

Fattar ingenting om hur man gör om bloggen så jag gav upp o undrar nu om någon vill hjälpa mig , vore jätte gulligt :) snälla :) ???

Ursäkta röran !

leker lite med bloggen, ombyggnad pågår !

Ensam hemma

Robin tog med alexander bort till sin bror så nu är jag ensam hemma , första gången på länge . Just nu spelas det musik innan jag ska sätta igång o fixa lite här hemma kom precis ut från duschen. Har varit ute på en lite tripp till maxi idag o köpte strumpor till alexander, han växer ju o fötterna med :p . Sen blev det öob med hitta inget roligt förutom frysettiketer. Nej nu ska det spelas med musik o diskas o lite sånt , fan vad härligt det är o vara ensam hemma ibland :D :D


Hennes fel !!

Tesan har varit hos mig har då spelat denna låt o från början tyckte jag inte om den o nu har jag fått den på huvudet o kan inte sluta lyssna så här kommer den igen , lyssna o njut !


fix fix

Håller fortfarande på att fixa här hemma , känns som man aldrig blir klar. Har satt upp lite tavlor idag o rensat alexanders garderob. Är lite inponerad av whiskey o bianca , dom kommer faktist väldigt bra överens. Men det tar runt ett dygn innan whiskey kan slappna av. Blir snitzel burgare när alexander vaknar tror jag. Inte det nyttigaste men det funkar , o så går det snabbt. 
I veckan ska jag försöka fixa papper med lämpet o sen bestämma körskola jag ska gå.
 Vad tycker ni som har tagit körkort ?? Vilka är bra ??


Kvällsmys!

Nu sitter jag här igen, lilla syster har gått hem. Robin somna för länge sen , alexander sövde jag för en stund sen. Så inatt blir hans första natt i sitt eget rum. Jag o Tesan har slitit som djur från kl 12 för o fixa hans rum men är inte riktigt färdiga än. Vi blir nog klara imorgon.

Just nu sitter jag o äter lite chips o kollar på tv , efter det här programmet ska jag sova . Hoppas jag somnar skapligt iaf. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv , så godnatt :)

Im blue


Jippi :)

Alexander tog sitt första steg igår :D

Besök!

Satt o slappa framför datorn när det plinga till i telefonen , svara på smset innan jag hann o reagera riktigt på vem som skrev. Såg namn o allt med det koppla inte till hjärnan så gick in på inkommna sms o kolla en extra gång .PAPPA:D Han ville komma upp på kaffe, tyvärr hade jag använt sista kaffet i morse med han köpte med sig.
Han kunde bara stanna en stund för han skulle iväg. O alexander sov så dom hann inte träffas heller :( .
Får åka ut nästa helg eller nått o vara där en heldag så dom får spendera lite tid ihop, men är svårt eftersom han bor ju en bit här i från.
Men jag tycker det är viktigt att alexander får lära känna sin morfar . Även om dom inte ses ofta så ska han veta att det är hans morfar.


Nu ska jag fixa lite mer här hemma sen väcka alexander om han inte vaknar själv snart. bye =)

Vill , vill , vill !!

Vill verkligen hitta en lösning så jag kan vara med på lilla systers avslutning men vägen med vagn o allt med buss blir för lång o sen om det skulle regna. Det går inte, fan ! Närmaste hållplatsen är efter svarta backen. Nere vid sandviken. Efter det är det hur långt som hellst o gå. Nån som vill följa med , med körkort? Får köra min bil ;) ?
Det löser sig nog på något sätt.

Igår var jag uppe hos farmor o bakade rabarberpaj. Blev 8 stycken så hon kunde frysa in. Plockade raberbern direkt från deras lilla land så blev jätte fina. Bild kommer senare eftersom jag glömde sätta i batteriet i kameran så farmor har bilderna.

Nu ska jag borsta tänderna på mig o alexander, hej så länge.

äntligen hemma

Varit på sjukhuset idag på efterkontrol efter abortet. Allt var som det skulle så nu hoppas jag inte jag behöver åka dit nått mer. Trött på gyn undersökningar, blä. Tror alla tjejer hatar det. Inge roligt är det iallafall.
Efter det blev det ner på stan en sväng , knalla in till sandra på jobbet o luncha tillsammans :) .
Fixa lite efter det o åkte hem. Alexander somna i vagnen innan spårvagnen kom men jag lyckades bära upp honom i lägenheten utan att han vakna så nu sover han så gott. Funderar på vad man ska ge honom för lunch när han vaknar ? Jaja, får bli nått enkelt .

 Nu ska jag dricka lite kaffe o ta det lugnt innan alexander vaknar. :)

sova snart

Idag har det vart full fart , alexander vakna 09.40 utan feber =) Så jag skickade upp robin med honom så jag kunnde vakna till lite eftersom jag bara fått sova knappt 4 timmar. När jag kom upp var robin på städ humör så han fixa o styrde massor. Sen fick vi för oss att använda jysk kortet som vi hade lite pengar på o åka o köpa en ny data stol till robin eftersom han satt i en låg fottölj. Sen så hade jag funderar på en ny vagn till alexander så fick låna pengar av farmor till det eftersom jag inte kommer åt pengarna på sparkonton eftersom det är söndag o stäng . Så blev även en ny vagn. Som sällskap hade vi även johan o emelie med oss =) robin hade druckit en öl så han kunde inte köra så johan fick köra våran bil , dom stanna även på mat . var jätte trevligt :)
Blev denna vagn fast i svart. Är väldigt nöjd :)

igår

Igår blev ingen direkt rolig dag. Alexander fick feber på förmiddagen så han var jätte gnällig. O vi skulle ju ditt kyrkogården så fick ge honom alvedon så vi kunde följa med. Han verkade må ganska bra av att vara ute en stund men blev hängig o sånt hemma igen. Så vi var bara hemma o tog det lugnt. Åt lite god mat o så. Blev inte mycket sömn inatt men blir väl mer inatt då jag hoppas att han inte tänker hålla mig vaken.




Gammalt är bra :)



Yeah
Uh, uh
Brick N Lace inna di place
Your love is wicked, wicked, wicked
Hit them!

Runnin' around I can't get through my day (You feel me)
Thoughts of you just keep consuming me
(Inna my head, inna my head, okay)
And I thought I could do it but now I see
That you're not mine and I was wrong to think you'd change, yeah

I wish you could stay with me another day (Day, uh)
I wish I could change your mind and make you stay (Stay)
('Cause I) I'd give anything to hear you say (Sayayayay)
"I've been loving you eternally"
(Baby I love you eternally)
(Your love is wicked)

Tears on my pillow 'cause your love is wicked
Cry me a river 'cause your love is wicked
(Your love is wicked)
Friends come around say your love is wicked
But the kisses way you give don't you know it's wicked?
(Your love is wicked)

Wait for your call 'cause your love is wicked
Can't sleep at all 'cause your love is wicked
(Your love is wicked)
Playing in my heart 'cause your love is wicked
By the loving way you give don't you know it's wicked

Uh
Oh yeah yeah yeah
Uh, uh
Brick N Lace inna di place
Your love is wicked, wicked, wicked
Hit them (Ha ha)

Baby I loved you from the very start, yeah yeah (Yeah)
Even though I knew that you would break my heart (Uh, yeah)
And I couldn't resist the way you touch me baby (Yeah, uh)
Was I (Was I) a fool (A fool)
To think I'd play nothing but tow (Tow)

I wish you could stay with me another day (Stay with me another day)
I wish I could change your mind and make you stay (Make you stay baby)
('Cause I) I'd give anything to hear you say (Sayayayay)
"I've been loving you eternally"
(Lovin' mah man eternally)
(Your love is wicked)

Tears on my pillow 'cause your love is wicked
Cry me a river 'cause your love is wicked
(Your love is wicked)
Friends come around say your love is wicked
But the kisses way you give don't you know it's wicked?
(Your love is wicked)

Wait for your call 'cause your love is wicked
Can't sleep at all 'cause your love is wicked
(Your love is wicked)
Playing in my heart 'cause your love is wicked
By the loving way you give don't you know it's wicked
(Oh baby I am missing you)

What mi gonna do if I get over you?
Anybody have a remedy or a cure,
Someone call a doctor or emergency crew,
'Cause mi carry feelings fi yuh fi yuh fi yuh

What mi gonna do if I get over you?
Anybody have a remedy or a cure,
Someone call a doctor or emergency crew,
'Cause mi carry feelings fi yuh fi yuh fi yuh

Boy you love is wicked
Boy you love is wicked
Boy you love is wicked
Boy you love is wicked

Your kissing, your hugging,
De loving, de sexing
Uh uh, oh my baby I am missing you


Fredag

Idag är det fredag o som vanligt fika med farmor. Är helt slut i kroppen efter igår när jag tvättade . Var mycke tvätt kan jag lova. Sen kom robin hem o hade bränt sig ordentligt på ryggen. Ovanligt, inte! Efter det kom robin pappa(thomas), syster(anna) o bror (dennis) hit. Dennis skulle ha en kostym som robin hade o thomas o anna fick också med sig en del kläder  hem. Vi rensade garderoberna för ett tag sen på sånt vi inte ville ha längre så det var inte mycket som blev kvar i säcken. Hoppas allt passa =) . Efter det blev det mat o sen hänga upp mera tvätt.
Det är väl vad jag har o göra idag med , hänga o vika tvätt. Men farmor tar med klädnypor så jag slipper oroa mig för att kläderna flyger iväg när jag har dom ute på balkongen.

I helgen ska vi börja fixa i alexanders rum =) Sen hoppas jag att vi grillar någon kväll med. Nu börjar våra bästa o så ska kolla på det en stund o klä på oss så ska vi gå o fika med farmor. =)

Grattis Gabriella 1 år :)



Varmt

Idag är det verkligen varmt ute. Alexander ville bara ut på balkongen hela tiden så vi gick ut på gården o satt där en stund. Men så blev han trött o då var vu ju tvugna att gå upp. Håller på med den 3e maskinen med tvätt nu. Under vart jag ska hänga upp allt. Kommer säkert hänga kläder i hela lägenheten. Men det blir så när man slarvar med tvätten:P Här kommer lite bilder, för det är aldrig roligt o läsa ett inlägg utan bild. tycker jag iallafall.




Var på timjan en timme innan alla andra o ät frukost med noomi:)


Ute på gräsmattan o leker lite:)


Soool :) o så ser han sin egen skugga hehe



hm.. hahaha


Jätte bra :)


Torsdag-Tvättdag

Jag har verkligen varit jätte dålig på att tvätta på ett par dagar nu så nu finns det tvätt kan jag lova. Så jag funderar på att göra torsdagen till min tvätt dag , tycker det låter som en bra idag . Men innan jag kan börja tvätta idag måste affären öppna så jag kan handla tvättmedel för det kom jag på när jag vakna att det var slut. Lite synd att jag inte tänkte på det igår när vi endå var i affären. Nu ska jag fixa lite här hemma men skriver igen när alexander sover middag :)                                                 
                                                                                                                              

Dagis

Har precis kommit hem från informations mötet på alexanders dagis. Är väl blandade tankar o känslor. Var väl inte så som jag sett det i mitt huvud så kanske därför jag inte är så nöjd. Men madde jobbade i samma hus så känns säkrare iallafall. Snart ska vi äta o jag ska titta på tv . Robin får nätet o vi hörs imorgon =) hej så länge .

Idag

 









Detta är idag då , har bakat frasgodis :) jätte gott. Recept hittar på min kusins blogg. Finns på min sida längst ner till höger. Annars www.ericaelving.blogg.se.

Sen blev det potatisgratäng o helstekt fläskfele som jag ställde in i ungnen med öl som sky , o i det lite honung :) o en sallad o cafe de paris sås :) Gick hem hos båda robin o alexander :) Nu kollar vi på halv åtta hos mig . ska sluta nu o ge nätet till robin . hej så länge.

Igår

Har glömt o lägga in bilderna från igår :)
Träffade eve o leo utanför dom en sväng , billy o theo :)


Love it !


Träna

Idag är det tisdag o som vanligt ska jag iväg o träna. Ska fixa o styra
 lite hemma o kolla på våra bästa år innan jag åker. Blev en liten sovmorgon
, robin kunde inte vara tyst i morse så alexander vaknade vid 6 men han
somnade om vid 7 o sov till typ 09.40 . Känner mig lite seg nu faktist . 
Brukar inte få sova så länge. Men nu är det typ dags o titta på tv o 
så drog alexander in till vardagsrummet . Skriver senare :)


                                                                                                                           


RSS 2.0