JAAAAAAA!!!

Klarade teori provet idag, fan så skönt att det är klart nu. Var nära att jag inte klara det men på pappret står det godkänd och det är allt som betyder nått. Kan ju inte lära sig riktigt allt på två veckor så med tanke på den korta tid jag hållt på så är jag riktigt nöjd med mig själv.

Så nu är det bara uppkörningen kvar och hemlig som jag är så kommer jag inte säga när den är. Mina närmaste vet, men inga fler! Kan iallafall säga att det är den här veckan men säger inte dag o tid. Kul väder att ha uppkörning i måste jag säga, nervös som fan! Men det går nog bra, har inte haft några jätte problem med körningen så vad gör det med lite snö. Egentligen ganska mycket men jag tror det kommer gå bra så länge jag inte slänger upp bilen på tvären, då är det nog inte godkänt. Hehe.

Idag när jag hämta alexander på dagis så klädde jag på honom som vanligt o gick ut till vagnen, drog ut vagnen o då svor jag som satan! Höll mina händer för alexanders öron o drog en fin ramsa. Hela vagnen var täckt av ca 4 cm snö. Då fick jag nog. Borsta bort allt jag kunde o sen gick hem med honom. Så blev en tur till babyproffsen och köpte, eller farmor och kjella betala. Men ett regnskydd till vagnen. Så ska jag se hur åkpåsen till den gamla vagnen funkar på den vi använder. Tror det ska gå. Så slipper jag köpa nytt. Annars får jag änvända den gamla vagnen, det gör inte mig någonting. Den är bättre nu i vinter eftersom den har fyra hjul.

Jag försökte söva alex vid 19.30 men han ville inte så nu försöker robin så hoppas han lyckas bättre än vad jag gjorde men han brukar göra det eftersom han oftast söver honom. Klart alexander vill att pappa ska söva honom, det är inte mycket tid dom får tillsammans när robin kommer hem mellan 16.00 - 17.00 .
Nu hör jag dom inte längre så nu stänger jag ner här o så får vi se när jag skriver igen .

Ha det bäst alla!

Jag har alltid undrat

Varför man går upp så här tidigt på morgonen, när det är lördag? Tyvärr måste man väl när man har barn. Tror han somna för tidigt igår. Så hade vi hållt honom vaken en stund hade vi nog fortfarande sovit.

Aha, vet jag inte riktigt vad som händer. Vet att jag ska köra farmor o kjella till norsholm, sen ska alexander med dom hem. Så jag får vara barnlediga någonting den här helgen. Har inget planerat än förutom att fortsätta plugga. Så får väl se vad som händer. Kan bli men sista chans att festa lite innan körkortet är klart. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte festa mycket när det är klart sen, vill nog hellre köra. Men man tröttnar väl på det med tillslut.

Tesan sov hos oss inatt. Så nu ligger hon i soffan glor o umgås med alexander medans jag sitter i köket o skriver här. Robin sover fortfarande, dock att han var den första som gick o la sig igår, förutom alexander. Sist somna nog tesan men hon är uppe och hjälper mig<3

Nahe, försöka bli på lite bättre humör. Känner att jag ger upp det här med kärlek. Och alla säger men du har ju honom. Ja det har jag om jag vill, men det vill jag inte. Vi har haft våran tid. För mycket har hänt o det har bara varit bra på sista tiden. Kan inte radera 1,5 år, det enda bra då var att alexander kom. Och kommer aldrig ångra honom, det bästa som hänt mig<3 Så får väl se om man hittar kärlek på nytt. Vill inte stressa men det är jobbigt att vara ensam, vill ha en axel att luta mig emot, känna trygghet. Bara ha någon vid min sida, Så kommer ha mina ögon öppna o vänta på att nån speciell dyket upp.

Nu ska jag umgås med familjen :)

Fredag

Har precis varit o fikat med farmor och är helt slut, ventrilen till framhjulet på barnvagnen är paj så får inte in någon luft så jag får bära alexander vart jag än ska. Vilket inte är direkt kul. Men träning kan jag lova. Ont i både armar o ben. Mamma är iväg med mormor o shoppar lite. Jag och alexander är hemma nu en sväng o bara sitter o lyssnar på musik och tar det lugnt. Ska till vårdcentralen om en timme och kolla mina öron som värker som bara f*n. Alexander har fått sista dosen av pencillinen iaf så hans öroninflamation verkar vara borta.

i helgen har jag inte en anning om vad jag ska hitta på. Blir nog bara vara hemma och mysa med the family. Eftersom förra helgen blev katastrof. I fredags räddade iallafall sandra min kväll men i lördags natt fanns det nog ingen som kunde ha gjort kvällen bra men emelie och johan kom på natt fika iallafall och det var trevligt. Som alltid. hehe.

och till dig idioten, dig är jag fortfarande så arg på att jag skulle kunna klättra på väggarna, en mer omogen kille får man fan leta efter. jag litade på dig... jag tog hem dig till min familj... jag lät dig träffa mig son... hoppas du inte kommer i närheten av oss igen!

robin... det du gjorde var dumt o oacceptebelt. hoppas du tänker dig för i fortsättningen det är inte bara dig själv du skadar utan alla dina nära o kära som faktist finns här o stöttar dig. även om du inte ser det.

oj det blev visst ett lång inlägg nu så dags att sluta. nu ska jag fortsätta spela musik o bara ta det lugnt.

bye

Skibby feat king lover - come again


Dålig uppdatering.

Har inte skrivit någonting på väldigt länge o jag lovar att jag snart ska börja skriva igen. Ska bara få tid till det o komma på vad jag ska skriva om. Ni får gärna komma med förslag :) . Så kanske jag börjar skriva lite mer .

Bye.

Cheap trick - I want you to want me


RSS 2.0