Drängarna - Sanningen


Glad!

Idag är jag på riktigt bra humör, fast det var jag inte i morse. Alexander vakna tydligen inatt o jag har gått upp och hämtat honom men jag minns ingenting. Som en blackout. Jätte skumt. Och robin skulle på möte vid halv 9 så jag tyckte han kunde lämna alexander på dagis. 20 minuter innan alexander skulle vara på dagis säger robin att han inte hinner o jag blir rasande o slänger på mig kläderna o bråkar med alexander för att få på honom sina kläder, Han hatar att ha på sig så mkt kläder när det är kallt. Men han måste ju så det blev att mamma vann igen, som vanligt :)

Känner mig riktigt glad idag, vet inte riktigt varför. Känns som att fler vänner börjar höra av sig o det plingar i min mobil typ hela tiden. Jag blir skit glad av det :) Så hoppas det fortsätt så, blir extra glad när en viss underbar person skriver :)

Usch för den här veckan

Sitter hemma nu, men världens j*vla mensvärk. Tog emot att gå och lämna Alexander på dagis idag. Men jag skulle inte klara av att springa efter honom just nu. Klarar knappt av att sitta här vid datorn, så hoppas det blir bättre för jag ska fika med farmor idag och det vill jag inte missa. Tur att dom på dagis har sån förståelse, berättade hur jag mår den här veckan i månaden och dom förstod precis. Hehe.  Sen har halsen börjat dumma sig nu men så blir o dricka massa te så jag kan komma tillbaka till skolan, frisk!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te o beklaga mig över mitt extremt tråkiga liv!
Eller inte riktigt, fick ett sms igår av en person jag känns sen 1an, som gjorde mig väldigt glad :)


Bye

......








Musik


Kallt kallt kallt

Usch vad kallt det var nu på morgonen. Inge roligt alls att lämna alexander på dagis, och klantig som jag är har jag ju fortfarande alla mina och alexanders kläder uppe hos mamma fast vi bor här igen. Eftersom det är så litet hos mamma. Så alla jag hade till alexander var en tunn tröja o en typ sommar jacka. Fick panik och börja härja med robin o allt innan han drog till jobbet. Men kom på att jag hade en säck med kläder i klädkammaren som jag hade rensat ur från hans garderob o hittade en vinter overall i stl 80. Satt kallas bra. Sen köpte ju farmor skor till honom på maxi för ett tag sen så dom hade vi här, sen halsduk o vantar o mössa. Han frös iallafall inte.

Jag tog fram mina vinter skor idag med. Som jag haft ett par år men fortfarande lite sköna o varma, dock lite slitna. Och sen tycker jag dom är så underbart gulliga så hoppas ingen klagar på mina skor för dom är runt 6 år gamla :P

Igår då, mådde inge bra alls. Låg i soffan uppe hos mamma o kände att jag inte skulle orka hämta alexander på dagis så ringde robin o sa att han fick göra det. Så han ringde till dagis o sa att han hämtar alexander idag istället o lite senare. Sen ringer han o berättar det för mig. Sen ringer han några minuter senare o säger att han inte kan. Jag bara frågade varför. Då får jag svaret - Jag klanta mig med kofoten o drog den i ögonbrynet på mig själv och måste troligen sy. Min första tankte var bara *va f*n *. Jahopp, slängde på mig kläder o gick o hämta alexander o gick upp till vårdcentralen där robin var. Det blir inga stygn men dom tejpa ihop honom ganska bra. Så får hoppas han inte får nått fult ärr där nu bara.

Idag vet jag inte hur det blir med skola och allt, eftersom jag mådde som jag gjorde igår o känner fortfarande att maginfluensan ligger o lurar. Sen är jag på så dåligt humör o kan inte koncentrera mig för 5 öre. Sen vakna alexander två gånger inatt så vi gick upp innan 5 nu på morgonen så jag är ganska trött. Avrundar här så får vi se vad som händer idag.

Bye!

Måndag, och hemma.

Idag är jag och alexander hemma, dagis är stängt idag så mer lek och bus för oss :) Men tyvärr är alexander lite snorig och hängig så han orkar inte så jätte mycket. Nu sover han iallafall så när han vaknar måste vi till affären sen får vi se hur det går, går det bra så ska vi till farmor nu på eftermiddagen och plantera lite blommor i trädgården :)

Har suttit och gjort mat-lista inför veckan och planerat vad vi ska äta så idag bjuds det på potatisgratäng och fläskfele:)

Igår hade vi Eve och Leo här så det var full fart. Vi träffades vid affären så följde dom med hem. Barnen lekte väldigt bra tillsammans , barn mellan 1-2 år brukar inte leka med varandra utan bara med leksaker och intresserar sig mer för att ta leksakerna men inte dom två. Dom stog o trumma på bordet, dansa tillsammans och hoppa den ena hoppade den andra. Riktigt roligt att se.

Så kommer dom sen en sväng så får se vad vi hittar på då , sen har jag bjudit hem dom någon dag i helgen så ska dom äta här och umgås lite :)

Nu plinga det till i min telefonen så nu blir det ett bloss och kolla vem som ville mig något:)

Hej så länge.

ung mamma

Har känns på sista tiden att det är svårt att vara båda mamma o ung. Jag har det största ansvar man kan ha men alla verkar glömma att man faktist är ung också.

Jag är tacksam för allt jag har o alla som finns vid min sida. Jag har dom bästa. På sista tiden har jag också känt ett behov av att bara få vara mig själv, jag har haft jätte kul men känner att ångesten av att lämna alexander hos någon annan blivit för mycket. Men har endå tagit redo på vem jag är o hur jag vill vara. Jag vill vara både och. Och det är vad jag ska vara. Fast nu blir alexander hemma ett tag fram över. Så inge mer barnledigt på ett tag.

Har träffat nytt folk som accepterar att jag faktist inte kan vara ute hela tiden. Så det känns jätte bra för jag vet att dom kommer finnas kvar.

Så tack farmor o kjella , farbror arne med sin fru carina , alexanders farmor kicki med sin man lennart för att ni har ställt upp o varit barnvakt så mycket så jag har hittat mig själv.

Bjuder nu på en låt som satt sig i mitt huvud :)


Grattis farmor!

Idag fyller farmor år o vi ska fira henne med släkt och vänner. Så igår blev det att åka hem till farmor och förbereda inför idag, än är vi inte klara med ska upp dit sen när jag har hämtat alexander så ska vi göra klart det sista.

Sen blir det ladies night, kvällen är lite smått planerad med dessie, evelina o fii med flera :) Kommer bli kanon kul. Länge sen jag var med tjejerna. Så ikväll är temat rockabilly så bara sätta igång sen efter farmor och göra sig klar så börjar vi väl någonstans sen drar vi ut :) Så vill någon nånting ikväll så finns jag på mobilen för hemma lär jag nog inte vara.

Så nu tänkte jag bjuda på en riktig goding o önska alla en bra dag för det ska jag ha :)


Vilken dålig uppdatering

Nu börjar jag bli väldigt dålig på att uppdatera, märker jag. 6 dagar och 10 timmar sen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, vet inte vad ni vill läsa. Dagarna flyter på som vanligt, går lite dåligt i skolan nu eftersom det händer så mycket annat så jag känner att jag inte orkar just nu. Men är kortvecka den här veckan så ger 110% nästa vecka.

Som vissa kanske vet så har jag o robin separerat. Känns väl sådär. Visst var det mitt val och det känns både bra och dåligt på samma gång. Det är liksom alexander pappa och vi har gått När chrille dog, fisken, mammas cancer, mormors stroke, robins mormor stroke som ledde till att hon avled. Det är så mycket. Men jag känner att nu är allt för mycke och jag vill bara bort och få vara mig själv ett tag. Har inga planer på att bli tillsammans med robin igen, kanske när allt blivit bra och båda har tagit tag i våra problem. Men det får vi se med tiden.

Så just nu bor jag hos mamma, så vi trängs i en liten 3a på ca 70kvm. Men det funkar, vi delar upp vad som ska göras och sånt. Alexander och jag är fortfarande väldigt mycke med robin o vi har även sovit där, vill inte ta bort den tryggheten för honom. För honom är ju hemma hos pappa hans hem tillsammans med katterna o den stora soffan o sitt eget rum. Men nog prat om det här nu.

Den här veckan ska jaag försöka köra lite igen, gick ganska bra sist men lite fort i en sväng men klarade det iallafall. Sen ska jag iväg o handla med farmor o kjella sen ska jag försöka jobba lite där uppe med. Extra pengar i fickan är alltid bra att ha.

Ska även göra en smörgåstårta till fredag då farmor fyller år. Alexander ska vara där över natten, det är farmor som har bestämt det. Så barnledig igen. Som tur är tycker alexander att det är roligt o komma iväg, o han bryr sig inte om fall det blir ofta eller sällan. för han vet att dagen efter så kommer mamma o hämtar honom. Alexander var ju där hela förra helgen men dom hade haft roligt, o jag var där på dagarna men fick dra iväg en stund innan han skulle sova. så känns bra att det funkar så bra o att jag har så många som ställer upp o hjälper mig.

nu ska jag stänga ner o kolla på tv, ska försöka uppdatera lite oftare, lovar. bye

RSS 2.0