Mår skit

När det kändes som att inget kunde bli värre så blev det så. Blev som en chock o tårarna bara kom. Vet inte hur jag kommer sova inatt. Vet att vi inte varit så nära o haft mycke kontakt men du finns väldigt långt in i mitt hjärta o jag är rädd för att du ska försvinna. Jag hoppas att det visar sig att det inte är så farligt. Lite från en låt* Det finns bara en av dig, o det är du* Jag ångrar nu att vi inte sets så mycket o inte pratat så mycket. Jag kommer vakna imorgon o hoppas att det bara var en dröm, att det verkligen inte är sant. Känns som att jag har sprungit in i en vägg. Vet inte hur jag ska klara det här. Vill inte gråta men svårt o låta bli. Du är ju faktist fortfarande kvar. Borde vara glad. Nu kommer tårarna, orkar inte skriva mer.
Jag älskar dig!

........

Bara för att min lilla syster la upp videon på sin blogg www.lovetesan.blogg.se , så kommer jag med o göra det. Det är en video när tesan pappa kör jeep. Fick följa med en gång o det var en av dom härftigaste saker jag varit med om. Synd bara att jag bara följt med en gång, men vill verkligen följa med fler gånger. Var så himla roligt. Så här kommer videon , titta o lyssna på musik . O njut ! Så tesan , när du läser det här hämtar du din pappa o visar honom, JAG VILL MED! :D




Snart helg

Sitter som vanligt o försöker sysselsätta alexander innan det är dags för dagis o skola. Han springer omkring o stökar ner o äter gurka. Jag är klar med allt, fast jag ska hänga upp en maskin tvätt snart o starta en ny. Tycker klockan går väldigt sakta på morgonen. han sov hela natten inatt igen , men han somna tidigare igår så han vaknade kl 6. Men då var jag redan uppe o satt med robin i köket. Funderar på vad man ska göra i helgen? Har inga planer alls. Nu ska jag fortsätta här hemma lite.

Skola,dagis

Sitter o äter frukost nu, yoghurt o flingor :) alexander äter lite flingor han med men han åt frukost kl 8. Sen blir det o lämna honom på dagis 10.45 , sen ska jag till skolan för lite lunch. Blir en kort dag idag igen , men jag tänker Hinner typ inte med o göra nånting hemma för jag har så mycket saker o göra hela tiden.
Igår han jag bara typ komma hem innan farmor ringde o sa att dom hade 20% rabatt på alla skor nere på stadium. O hon visste ju att jag hade hittat ett par skor, så hann o diska o slänga i en maskin tvätt sen gav vi oss ner till stan. Köpte skorna o sen var klockan redan mycket så var tvungen o åka hem med alexander för han var hungrig. Började gapa o skrika innan vi gick på spårvagnen o sen somna han. Det gör väl inget tänkte jag, det skulle jag inte tänkt. Lyfte upp honom sen i lägenheten o la han i hans säng. När robin kom hem sa jag åt honom o väcka alexander. Men alexander trodde väl han skulle sova för natten så han skrev hela kvällen o vi försökte få i honom mat. Till slut fick vi i honom lite yoghurt o sen lite mat. Men fortfarande gap o skrik. Vid 21.30 gick vi in o la oss o jag var in honom till hans säng 21.50 . han gnällde bara en gång inatt så behöva inte gå upp o hämta honom , sen gick jag upp vid 6 o pratade lite med robin, alexander sov fortfarande i sin säng. Gick o la mig sängen igen, runt 8 hörde jag nån som satt i sin säng o ropade ; mamma, mamma. Så då gick vi upp. Så fick sova en hel natt :) Underbart.

Skor

precis kommit hem efter en snabb sväng på stan med farmor o kjella, fick skorna som jag har varit o kollat på ett par gånger . Tack så jätte mycket;D . Jätte fina o sitter jätte bra. Äntligen nya skor.

Tack kjella

Det är ju faktist du som som skjutsar omkring på mig, hur dåligt vädret än än. Alltid du som springer in o handlar det jag har glömt. Satt med mig på handledarutbildningen i 4 timmar. Kommer hit o hämtar massa skräp o kör det till tippen. Både du o farmor gör så mycket för mig så finns inte ord till hur tacksam jag är även om jag inte visar det. Tack för att du finns o tack för allt du gör <3

Farmor <3

Jag har nog världens bästa farmor. Finns alltid där, ställer alltid upp. Även om jag bara vill prata, ha skjuts någonstans , låna pengar. Nästan allt i alexanders garderob har hon köpt. Kommer alltid med nya saker, blöjor, allt! Vill bara säga tack farmor för allt du gör, för att du finns<3

Torsdag

Jahopp, nu är han på dagis igen. Idag ska han sova middag där. Så han ska vara där länge. Så nu funderar jag på vad jag ska göra under tiden, Har städat massor dom senaste dagarna när han har varit på dagis så idag blir det nog bara o ta det lugnt, kan städa imorgon när han är på dagis. Så imorgon går han lite längre på dagis o jag ska väl fika med farmor som vanligt o sen blir jag barnledig. Har inte en aning om vad man ska hitta på efter det. Men nu orkar jag inte skriva mer.

Dålig uppdatering

Jag hinner verkligen inte blogga ibland. Alexander har ju börjat dagis o medans han är där försöker jag fixa lite här hemma. Idag var har på dagis mellan 09.00 o 11.15 . Följde med sara hem på en kaffe medans vi väntade på att klockan skulle gå. Måste bara säga att hon har extremt jätte fint hemma, riktigt snyggt. Nu kom lilla syster hit så ska snart gå iväg i handla lite mjölk o bröd. Kanske uppdaterar lite imorgon.

Börjar bli taggad inför fredag !


Bra o dåligt

Första det dåliga, fick räkningen från tele2 idag o det visar sig att kossan som var här o sa att dom skulle lägga till några kanaler till paketet jag redan hade. Hon ljög , hon lurade på mig guld paketet. Så nu är tv räkningen dubbel så hög o jag kan inte stänga av det eftersom jag skrev på pappret. Så får stå ut med det i hela 24 månadet!

Nu till det bra, har fått en utbetalningsavi hemskickad. Får äntligen tillbaka pengarna från skatten så blir o åka o hämta ut det :) Blev inte så mycket men det är ju endå pengar :)

Första dagen

Nu är första dagen på dagis avklarad, trevlig personal. Nu börjar det kännas bra:) Fick en massa papper jag måste fylla i så nu har jag lite o sysselsätta mig med. Hoppas skolan ringer snart så jag vet vilka tiden jag går. Blir o ta hand om lite mer tvätt idag, disken tog robin igår så den slapp jag. Blir väl en sväng med dammsugaren också, ser ut o behövas med två katter som hårar ner. Snart blir det en kopp kaffe o sen våra bästa år. Sen lunch o sen dags för alexander o sova lite. Nu dags o leka lite :)

Dagis

Idag börjar inskolningen för alexander, äntligen dagis :) Min lilla pojke börjar bli stor :)


Oh yes.


Helgen

I fredags blev det en sväng till svea skeppet med sandra :) Var väl inte lika roligt där som jag hade hoppats på så nästa gång blir det nog hugos igen eller crownwell. Gick där ifrån runt 01.00 sen upp till mc donalds i stan o sen ville dom att jag skulle med hem till dom i skarphagen men jag ville hem. Så gick därifrån o hem, hade lite ont i benen på lördagsen. Inte så konstigt. Var ju en bit o gå. Blev stannad av en kille på vägen hem som undra om vi skulle gå tillsammans, han såg inte ett dugg farlig ut så jag tänkte visst. Men var endå på min vakt. Vid bredavägen så gick vi sedan åt varsit håll.

I lördags när jag vaknade mådde jag faktist bra, drack bara två öl på svea. O sen är det inte smart o dricka mer när man har barn o ta hand om dagen efter. Så i lördags var det robins tur. Vi var på stan en sväng o sen hem o gjorde mat. Senare kom fille o en tjej som hette sandra som skulle vara chafför. Dom drack några öl o sen drog dom ut o åkte lite bil. Robin var däremot inte nykter när han kom hem. Han sov på soffan o fick sen sovmorgon.

Igår åkte vi ner till stan o köpt ett par mjukisbyxor åt robin, två filmer o lösnaglar till mig , fast dom var skit. Så hade det bara lugnt o skönt.


Hemma

Vad skönt det är att bara vara hemma ibland, sitta o bara glo. Har sprungit på stan nu i två dagar o är helt slut.  Men är endå sugen på att åka ner igen men tror inte alexander vill sitta ner i vagnen mer. Igår blev det en fika på stan med farmor, o självklart var tesan med. Fick en jätte fin bh av farmor, tack så mycket :) Den åkte på direkt när jag kom hem. Sen blev väl dagen som vanligt, mat o bara tog det lugnt, Farmor o kjella kom upp en sväng men stannade inte länge.

Just nu ligger alexander o sover, han vaknade 07.15 o så har han varit jätte gnällig hela tiden så han la sig i sängen o somnade utan problem. Funderar på om jag också ska vila en stund, kommer nog ligga o glo på tv o äta lite godis :P . Nu blir det ett bloss, hej så länge.


Sova är det nått man gör på nätterna?

Blev som vanligt att alexander vaknar mitt i natten o vill inte somna om, men den här gången hade han ju faktist feber. Så upp 04.30, ta tempen 38.0 , sen fixa lite saft. Strax innan robin skulle åka gick vi in o la oss , efter bara några sekunder sov han igen. Nu vill han inte äta, så tänker inte tvinga i honom nått utan får fokusera på att han äter något vid lunch. Han dricker iallafall så det är ju nått posetivt.
Blir han bättre o äter o vädret håller i sig så blir det en fika på stan med farmor idag.
Var på stan igår o kollade runt lite med tesan men fanns inte mycke o titta på. Hittade en bh bara som jag funderar på o sen ett par mjukisbyxor till robin. Men vi får se :) Snart är det dags att kolla lite på tv, missade ju nästan allt igår eftersom jag hade två nästan*tonåringar* här igår som lekte lite med alexander. Nu blir det mys med alexander iallafall o så får vi se om det blir någe mer inlägg idag!

.....

En gång i tiden tyckte jag om den här låten, igår kom den på radion o jag ville bara stänga av!


Bilderna






2 års förlovning

Firade 2 års förlovning med robin igår. Fick först sovmorgon, sen kom han in med kaffe till sängen. O rosor o choklad :) Jätte gulligt :)

Var hos mamma en sväng på eftermiddagen, satt o snacka bara.

Sen hem igår, gick o la mig o vila en timme, Sen blev det mat.
På kvällen blev det kladdkaka o ett glas vin medans vi tittade på handcook :)

Bilder kommer sen :)

500 mils


Ingen mer?

Tack ida för att du läser min blogg :)
Ingen mer som vill säga vem ni är? Jag publicerar inte kommentarerna om ni inte vill. Men krävs några mer för att fortsätta bloggandet ;) .

RSS 2.0