Rednex - The way i mate


Volbeat - Still counting

Texten passar bra till vad jag tänker i mitt huvud . Lyssna och njut.


Ny vecka

Nu är det måndag igen , dags för dagis och skola. Har precis lämnat lill-fisen som vinka glatt när jag skulle gå. Härligt att han trivs så bra på dagis. Dagens höjdpunkt är när jag hämtar honom och han skiner upp som en sol o springer till mig och vill att jag ska lyfta upp honom och ta med honom hem.

Går inte förklara den underbara känslan att han faktist är mitt barn. Tänker varje dag, hur kan det vara möjligt att han är min? Hur kunde jag få den finaste ungen i hela världen? Nu blir han hemma ett par veckor, så inge mer barnledigt fören i oktober! Då jag har låvat bort honom till farmor och kjella. Men då är han borta hela helgen, sen får han vara hemma ett par veckor till. Blir ju inte så mycket tid med honom när man har skolan hela dagarna, saknar att ha honom hemma med mig hela dagarna. Visst blir det jobbigt i längden men är svårt att låta andra ta hand om ens barn om dagarna.

Ser på klockan nu att jag börjar om 20 minuter men är verkligen helt slut. Känner mig hängig och vet inte om jag orkar göra någonting i skolan idag. Och sen är det ju längsta dagen idag. Skulle verkligen behöva röja upp lite här hemma, så vet inte riktigt hur jag ska idag än. Har inte mycket tid att fundera på så nu avslutar jag här och tar tag i röran som alexander ställde till med innan dagis sen drar jag till skolan.

Bye!

Som vanligt

När allt börjar bli bra är det alltid någonting som händer. Kan gå dagar, veckor o månader. Men till slut händer det igen. Varför lyssnar jag inte på mig själv? Jag har sagt länge att jag är trött på skiten men jag försöker iallafall att härda ut. Nu är jag klar med det här, men hur känner jag imorgon? Eller om en vecka? Jag bara ser hur alla vänner börjar försvinna. Vill inte det.

Tack sandra o sara för att ni stod vid min sida.

Ännu en dag i skolan

Så, nu var ännu en dag avklarad. Men är riktigt trött idag känner jag. Jag och alexander försov oss i morse och gick inte upp fören klockan var 07 15 . Och han skulle vara på dagis 07 50 . Hade varit bra om vi gått upp en halv timma tidigare men vi han.

Hade bara tre lektioner idag men första lektionen var 1 timme och 20 minuter så det var ganska jobbigt. Och sen höll läraren på att göra mig galen, varje sak jag frågade om skulle han förklara på tavlan. Tänkte hela tiden, behärska dig nu pillan! Till slut kunde jag inte vara tyst , utan det blev.
HALLÅ?! Jag sitter här, du kan visa mig vid vid mitt papper och min karta och inte för hela klassen så dom har svaret sen när dom kommer dit där jag är!
Märktes nog ganska tydligt vilken vecka det är. Men han kom till mitt bord och hjälpte mig och bad om ursäkt och sa att han kommer i fortsättningen att visa mig och inte ha genomgång hela tiden.

Sen blev det historia , och det blev lika roligt som vanligt. Angela är en toppen lärare , hon får alla att skratta och berättar och förklarar på ett så bra sätt.

Efter det engelska, det var bara jag och alexandra på lektionen så blev lungt och trevligt :)

Snart ska jag iväg och hämta alexander , så ska vi gå och handla potatis för idag blir det potatis , fisk och kall sås :)

Nu ska jag spela lite musik o göra mig klar för att hämta honon :)
Bye.

Födelsedags firande

Nu har vi varit hemma en liten stund efter att vi har varit och firat Madelene som fyller 16 år idag, grattis på dig ( lilla syster ) . Sitter nu med ett glas cola och funderar på att kanske sova, men känns som att det är för tidigt. Men finns ingenting att göra. Robin sitter i soffan och kollar på någon film. Kanske ska sätta mig där jag med? Jaja, vi får se.

När vi kom hem tog jag hand om disken iallafall så slipper jag den i morgon bitti, kan jag fokusera på tvätten imorgon. Eftersom båda jag och robin har speciella kläder vi har valt att ha på oss när vi ska på begravning på fredag.

Maten idag blev ju inte direkt lyckad, skulle vara bra ibland om man tittar fall man har allt hemma. Började tina köttförs o skala potatis och skar den. Sen hade jag varken morötter eller purjolök hemma. Skulle alltså göra köttfärs soppa. Men tänkte, det går iallafall. Envis som vanligt. Börja krydda allt, o låta det börja koka. Ingen köttbuljong!? Nehepp, jaja. Blev grönsaks buljong istället. Sen, ingen ketchup?! Men vi hade ju det igår? Då har robin med sig den till jobbet. Haha, löste sig iallafall. Det var ätbart!

Nu blir det tv, godnatt folket!

Avslutat abonnemang

Har avslutat mitt abonnemang på tele2 så använder bara mitt telenor nummer tills kontantkortet från tele2 kommer. Är samma nummer som förut med man vet ju aldrig med tele2 så vet inte när nummret kommer. Så vill ni ha mitt telenor nummer så får du säga till :)

Kort dag

Ska snart iväg och lämna lill-skiten på dagis, sen dra mig iväg till skolan och se om jag hinner få i mig någon frukost.Skulle nog magen tycka om tror jag. Blir en kort dag idag, börjar 8.30 sen slutar jag innan lunch. Då ska jag dra iväg och fika med farmor. Sen hämta alexander.

Igår efter robin kom hen drog vi iväg o köpte några nya blommor och krukor till det. Blev jätte fint i vardagsrummet. Sen även en sväng till öob. Där blev det väl mest onödiga saker men hittade en nytt nagellack jag ville ha:) Jätte fint.

Nej nu blir det att göra sig klar för att gå.

Bye

Intressant dag

Blev inga lektioner idag, bara massa olika stationer vi skulle gå till. Var faktist väldigt kul och intressant. Men dock blir man ju sur över att visa elever inte har respekt för lärare eller alla andra som var där idag som brandmän, poliser osv. Folk kom försent, dumma sig, ställde korkade frågor. Ni för står säkert vad jag menar. Som jag ofta säger, skolan är ibland som öppna förskolan! Folk tror dom kan komma o gå som dom vill o sen bete sig som 3 åringar. Men lyckades hålla humöret uppe o gjorde det bästa utav dagen.

Första vi gjorde på morgonen var en föreläsning med Dont drink and Drive. En tjej som pratade om vad som hänt henne och hennes familj. Efter det tillbaka till skolan för alla stationer.

Station ett:
Var att sitta i en bilstol som skulle färdas 7km/h , som sen skulle visa kraften på en frontalkrock i den hastigheten. Jag satte mig dock inte i den. Ville inte riskera att få ont i nacken eller göra mig illa på nått sett.

Station två:
Hur tar du dig ur en bil om den är upp och ned? Vi skulle sätta oss i en bil som dom sedan vände upp och ner, sen skulle vi ta oss ur. Den här stationen provade jag faktist o den var ganska häftig. Vi börja med och sätta oss i bilen och tog på oss bälte, sen vände dom upp och ned på bilen. Samtidigt som bilen vändes skulle vi ha händerna i taket. När bilen var upp och ned vänd skulle vi sätta fötterna i taket som egentligen blev vårat golv. Sen med en han knäppa upp bältet och klättra ur. Men fick lite ont i handen och i axeln men var värt det.

Station tre:
Var att stå o lyssna på brandmännen. Dom sa väl inte så mycket som vi inte hört innan men att höra det två gånger skadar ju inte.

Station fyra:
Stå och prata med poliser, och samma sak där.


Jag upprepar!


Hemma

Sitter hemma nu en sväng innan jag ska hämta alexander på dagis. Dricker lite kaffe o funderar på vad man ska göra för man idag. Skulle egentligen haft idrott nu men har inga skor till det o sen titta jag inte ordentligt på schemat i morse. Ganska nöjd med mig själv idag, fick VG på en svenska uppgift idag igen. Har bara gjort två uppgifter i svenskan men bara VG på mitt papper. Går hur bra som hellst i skolan, skönt att ha orken tillbaka.

Och det funkar jätte bra med alexander på dagis. Förutom att när jag hämta honom i fredags var han lite uppskrapad i ansiktet o röd för nångon äldre unge hade knuffat honom så han hade ramlar o slagit sig i ansiktet. Men det är lätt hänt, det är ju dagis vi pratar om.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, blir väl o käka , så får vi se om vi kanske åker någonstans sen kanske jag bakar en kladdkaka.

Imorgon är det dont drink and drive på skolan. Kommer på sitta i en bil som vänds upp och ned som vi ska försöka ta oss ur. Men det är frivilligt såklart. Synd bara att dom inte börjar lära elever sånt här lite tidigare, vi som kanske hade fått mer information redan i 6an kanske aldrig hade satt oss i bilen o kört fulla. Inte för att alla gör det då men jag gjorde ju det. Men idag har jag mitt lämplighets intyg och kan säga till alla andra är det är j*vligt korkat och oansvarigt o sätta sig i en bil onykter. Men man kanske lär av sina misstag, så ser faktiskt fram emot imorgon.

Nu tänker jag fortsätta med mitt kaffe o kolla runt lite innan det är dags att gå, ha det bäst! <3

if you don’t like it fuck you


Fredag

Sitter nu vaken själv framför datorn med en svag jäger redbull. Har längtat så mycket efter den men ska egentligen inte ha den fören imorgon men gjorde en svag, men ska inte dricka hela. Är för trött. Sen är ju alexander hemma så.
Robin skulle egentligen varit vaken nu, han sa att han inte skulle sova men han somna iallafall när vi sövde alexander. Så får väl titta på tv eller film själv. Robin gick upp 04.45 i morse, så förstår om han är trött. Jag gick upp 05.15 o försökte somna om en stund efter det men då vakna alexander så har varit vaken ganska länge jag med. Men har sån stress känsla i kroppen så jag får inget lugn o så. Så väntar nog till 21 men o sova.
Imorgon ska vi ut till robins pappa o anna o kalle o bebisen viggo :) Vi ska äta tårta o umgås lite. Sen blir vi barnlediga framåt kvällen eftersom vi ska på inflyttnings fest.Kommer bli roligt, o blir nog ganska lugnt också. Spelar ingen roll hur mycket jag ger mig in för att det ska bli super duper fest . Blir aldrig så iallafall. Kanske inte är den där power puff pinglan längre. Lite av mig finns kvar men känner att jag har ändrats till det bättre. O tänker fortsätta så. Börjar gå djupare o djupare in på massa tankar nu märker jag o vill inte skriva om sånt just nu så nu tänker jag runda av här o önska alla en trevlig kväll , Hej så länge:)

O ännu mer musik!


Mer musik


Musik


Ena saken efter den andra

Fick veta nånting förra veckan som gjorde mig väldigt ledsen, eller om det var veckan innan. Händer så mycket saker att jag inte hinner tänka. Sen fick anna o kalle barn i fredag , jätte jätte stoooort grattis :D !
Men även då kunde inte dom hemska sakerna sluta hända. Robins mamma ringde o berättade att robins mormor fått en strok o var påväg upp till akuten. Sen igår fyllde robin 24 år, köpte tårta o gav honom en överaskning som han sent kommer glömma, hehe . tro inget snusk nu! Men så hände det igen. Alexander fick feber o var jätte jobbig. När han somnat o vi trodde vi skulle få lite lugn o ro , ringer det i robins telefonen. det är hans mamma. alexander vakna. gnäll , gnäll , gnäll. men blev snart tyst o han fick komma upp o vara med oss. Tyvärr då så är det inte slut än. Robins mormor överlevde inte stroken o avled igår kväll. Förstår inte hur allt kan bli såhär. Men måste tacka dig (mormor) för gott kaffe o trevligt sällskap ute på gården tillsammans med resten av släkten, vila i frid.

provar

var på stan igår en sväng. kom hem med ny mobilk o bebis kläder åt anna o kalles nyfödda bebis. jätte grattis till er . o jag är jätte nöjd med telefoen. blev sony ericsson xperia mini pro.  sen fick vi veta lite mer tråkigt igår men det tänker jag inte berätta om fören vi vet mer. så nu har jag provat att blogga på mobilen o funkar väldigt bra tycker jag men orkar inte skriva mer. bye

Alltid någonting o göra

Försöker nu få tid till o sitta o ta det lugnt innan det är dags o fixa o styra. Alexander äter macka o springer fram o tillbaka i vardagsrummet. Blir nog o ta tag i tvätten, finns knappt nån disk för det tog robin igår , sen bara små plock. Men även det kan ta timmar när man har en unge som lämnar rummet, o nu drog han , time to go AGAIN !

RSS 2.0